Jakobiné Szatai Márta

Jakobiné Szatai MártaJakobiné Szatai Márta

 

 

Mobil: +36 20 336 4605
E-mail: szataim@t-online.hu
Web: www.charmeart.hu
Cég: CharmeArt Design Tervező Stúdió

 

 

 

Mottóm: Legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy szakmai tudásommal és tehetségemmel megalkossam azt a környezetet, mely megrendelőm személyiségét tükrözi, s melyben jól érzi magát.

 

Mert otthonunk az, ahonnan indulunk s ahová nap mint nap megérkezünk, mely lelkünk harmóniáját, építkezését szolgálja.

 

Bemutatkozás:
Lakberendezői képesítésemet 2002-ben szereztem s a Lakberendezők Országos Szövetségének tagjai közé 2004-ben nyertem felvételt tervezőként.

 

Tervezői munkám során, az ésszerűség és használhatóság, valamint az esztétika és egyediség egyensúlyára törekszem.

 

Mert miben is áll az enteriőrtervező feladata?

 

Egyfelől a meglévő élethelyzetet, valós lehetőségeket és elképzeléseket felmérve, a lehető legoptimálisabb térkihasználtságú, funkcionálisan működőképes belső terek és berendezés tervezése. Ez a tervezői munka első és az alapokat meghatározó szakasza, ahol az ésszerűség az irányadó.

 

Ezt követi munkánk látványosabb szakasza, ahol a főszerep már az esztétikáé. Sokféle szépség, sokféle lakberendezési stílus létezik. Ezekből azonban választanunk kell. A jó lakberendező az, aki a megrendelővel kialakított bensőséges kapcsolat alapján felismeri mi az a szín- és formavilág, lakberendezési stílus, mely a megrendelő személyiségéhez legközelebb áll, s melyben hosszú távon jól érzi magát. Ezt követően már csak a különböző anyagok, burkolatok, színek összehangolására van szükség, pontos arányérzékkel, melynek végeredménye a harmonikus belső tér elérése.

 

Ez a harmónia az, amire munkám során törekszem. Egyéni, egyedi, személyre szabott, kerek-egész környezetet létrehozni a megrendelőm és saját magam örömére.

 

Ennek elérése érdekében a tervezési munka után, a tényleges kivitelezési munkákat is nyomon követem, hogy a tervezőasztalon rögzített elképzelés a valóságban is teljesüljön.

 

Komárom-Esztergom és Fejér megyében 2007 óta vagyok szervezője a Kreatív Lakberendezési Klubnak, amelyet olyan hobby-lakberendezőknek indítunk, akik szívesen kalandoznak a színek, formák, stílusok világában, és érdeklődnek a lakberendezés műhelytitkai iránt.

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak