Jaksa Szilvia

Jaksa SzilviaJaksa Szilvia

 

 

Mobil: +36 20 476 4369
E-mail: jaksa.szilvia@dekortechstudio.hu
Web: www.dekortechstudio.hu

 

 

 

Több mint 10 éves pályafutásom alatt volt szerencsém kipróbálni magam különféle stílusokban a minimál irányzatoktól a klasszikus formavilágig. Ügyfeleim a szokásos megbízásoktól (nappali, háló konyha stb.) a különlegesebb feladatokig (privát uszoda, wellness terek, komplett terasz) mindenféle elképzeléssel megkerestek már, melyekből sikeres projektek születettek.

 

Célszerűség, letisztult vonalvezetés, nemes anyagok felhasználása és a nagyvonalú elegancia megteremtése; ezek azok az irányelvek, amire egy enteriőr kialakítása során törekszem.

 

A megalapozott szakmai munkához tanulmányaim is sok segítséget nyújtanak: 2004-ben végeztem az ELTE művészettörténet szakán. Az egyetemi évek alatt végeztem el a lakberendező iskolát, és megalapítottam a Dekortech Stúdiót, ahol azóta is tervezőként dolgozok.
Számtalan munkám jelent már meg lakberendezési magazinokban, és 2013 óta az Otthonok és Kertek újságíró munkatársa vagyok.

 

Végre Magyarországon is kezd elterjedni az a nézet, hogy megéri lakberendezőt alkalmazni, aki szaktudása és piaci ismeretei révén időt és pénzt takarít meg ügyfelei számára. A tervezési fázisban ugyanis a lakberendező a beszélgetések során felméri ügyfele igényeit, elképzeléseit és megfelelő formába öntve, professzionálisan valósítja meg azokat. Az így megszületett koncepció révén a kivitelezési fázisban elkerülhetjük az üzletekben futott felesleges köröket, az elhamarkodott vásárlásokat, vagy akár a téves falmozgatásokat, térkialakításokat. Ezért érdemes már a kezdeteknél lakberendezővel konzultálni, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki otthonunkból, amely személyre szabott kialakítása, stílusa révén névjegyünkké válhat.

 

Bevált munkamenetemet, áraimat és referenciáimat honlapomon megtekinthetik.

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak