Joó Annamária

Joó AnnamáriaJoó Annamária

LOSZ Év Lakberendező Teamje 2016 – szakmai nyertes csapatának tagja

 

 

Mobil: +36 70 325 5774
E-mail: info@jooani.hu
Web: www.jooani.hu

 

 

Egy lakberendezési munka során elsődleges feladatnak a szükséges funkciók szerinti beosztást, a műszaki megoldások, lehetőségek átgondolását tartom.  A megrendelő életvitelét megismerve, igényeit felmérve és anyagi lehetőségeit maximálisan figyelembe véve dekoratív, esztétikus belső terek kialakítására törekszem.

 

Több, mint 10 év tapasztalattal rendelkezem ezen a területen.  Ez idő alatt rengeteg problémával találkoztam, melyeket a megszerzett tudás alapján rutinból megoldok, és bizonyára még számtalan újabbal fogok találkozni, amelyek megoldása fejtörést igényel. Mivel szeretem a kihívásokat, így ezek nem okoznak gondot. Igyekszem a színek, bútorok, burkolatok és a világítás összehangolásával harmonikus, ugyanakkor egyénre szabott környezetet kialakítani. Bármely stílusban szívesen tervezek, különösen szeretek egy adott stílusú térbe egy másikra jellemző jegyeket is becsempészni. Úgy gondolom, hogy ettől izgalmasabb lesz a végeredmény.

 

Az elmúlt években több szakkiállításon is részt vettem tervezőként, a LOSZ keretein belül és önállóan is. Munkáim bemutatásra kerültek szakmai újságokban és az interneten egyaránt.

 

Célom, hogy a megrendelő elképzelései alapján, vele együttműködve formáljam a rendelkezésre álló teret, legyen szó akár új építésről, akár felújításról, lakás, családi ház, vagy munkahely kialakításáról.

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak