Jurina Larissa

Jurina LarissaJurina Larissa

 

 

Mobil: +36 30 961 8285
E-mail: design@design-project.hu
Web: www.design-project.hu

 

 

 

A szakemberek korszakát éljük. Korunk felgyorsult életritmusa nem ad időt arra, hogy minden területen széleskörű tudást szerezzünk.

 

A laikus számára nehéz feladat felmérni egy ingatlanban rejlő lehetőségeket. Egy szakember nagyobb biztonsággal tudja eldönteni azt, hogy egy konkrét elvárásnak megfelelő tér az adott épületből racionálisan kialakítható-e. Ésszerűbb és kifizetődőbb még a döntést megelőzően kikérni a specialista véleményét.

 

Véleményem szerint az enteriőrtervező munkája nem fejeződik be a tervek elkészítésével, részt kell vegyen a projektben annak megvalósulásáig. Ez egyrészről biztosítja, hogy a minden az eredeti terveknek megfelelően, egyszerűsítések, és átalakítások nélkül valósul meg, másrészről a megrendelőt nem vonja el munkájától, fosztja meg szabadidejétől.

 

Eredetileg nem erre a pályára készültem, inkább a szakma talált rám. A Rigai Műszaki Egyetemen Műszerépítési és autamatizálási karon szereztem diplomát, mérnök-technológus végzettséggel. 1997-ben elvégeztem a Junior Art Lakberendező Iskolát, és akkor alapítottam meg a “Design-Project belsőépítészet” tervező stúdiót.

 

Cégem foglalkozik egyedi, minőségi belsőterek tervezésével és kivitelezésével. Tevékenysége felöleli a belsőépítészeti tervezés és kivitelezés teljes spektrumát a “kozmetikai” felújítástól egészen az elit vagy VIP kategóriáig, nem csak a privát szférában, de irodák, éttermek, kávézók, klubok, irodák, adminisztratív munkahelyek, közhivatalok vonatkozásában is. Kiegészítő szolgáltatásként kínálok a megrendelő érdekeinek képviseletét, valamint ingatlanvásárlás előtti konzultációnkat.

 

Munkám során mindig törekszem arra, hogy a tervek átgondoltságot, egyfajta tervezettséget tükrözzenek. Olyan élettér kialakítására törekszem, mely ötvözi a designt és a funkcionalitást.

 

Minden stílusban szívesen dolgozom. Van tapasztalatom a high-tech, a modern, a minimál, a klasszikus és a szecessziós enteriőr tervezésben is.
Az évek során az enteriőrtervezői munkámban mind inkább hiányoltam a fotorealisztikus látványterveket. 3 éve ismerkedtem meg az ARCHLine.XP Interior szoftverrel, amit szívesen alkalmazok és ma már valósághű, 3D-s látványterveket prezentálok megrendelőimnek.

 

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak