Kovács Lia

Kovács IlonaKovács Lia

 

 

Mobil: +36 30 677 9719
E-mail: info@liadesign.hu
Web: www.liadesign.hu

 

 

 

2016. – Style & Draw pályázat – Top Trade Kft. és a RAVAK Hungary Kft. különdíjak
2015-16. – Jahn Ferenc Kórház VIP baba-mama szoba -karitatív tervezés (csapatban)

 

„Legyen lakásod egyedi, hisz belőled is csak egy van!”

 

Ha Te is szeretnél egyedi, személyre szabott otthont, ha fontosnak tartod, hogy a lakáson belüli funkciók akadálytalanul működjenek, és mindez egy olyan stílusban, amely csak és kizárólag Te vagy, akkor jó helyen jársz.

 

Alkossuk meg együtt álomotthonod!
Igen, együtt, hisz a lakberendezés egy közös alkotás, melyben elképzeléseidet, vágyaidat váltom valóra azzal a céllal, hogy lakásodat olyanná varázsoljam, amiről mindig is álmodtál, és amiben ezentúl igazán otthon érzed magad.

 

A lakberendezés számomra nem egyszerűen egy szakma, hanem hivatás. Alapvető igényem a magas szintű és jó minőségű, lelkiismeretes munka. Ahhoz, hogy naprakész legyek, folyamatosan veszek részt továbbképzéseken, szakmai bemutatókon, folyamatosan bővítem tudásomat. Nem ijedek meg a kihívásoktól, átgondolt, pontos tervezéssel minden lehetetlennek tűnő helyzetben van megoldás. Mindenkor törekszem a tökéletes összhangra, ugyanakkor igyekszem költségkímélő terveket készíteni.

 

Tanulmányaimat a Junior Art Centerben kitűnő eredménnyel végeztem. Az alapképzés után a két éves mesterkurzus hallgatója voltam, majd sikeren védtem meg diplomamunkámat.

 

 

 

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak