Kriskó Réka

Kriskó RékaKriskó Réka

 

 

Mobil: +36 20 251 9447
E-mail: info@harmonyhome.hu
Web: www.harmonyhome.hu

 

 

 

„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.” (Tamási Áron)

 

 

Kriskó Réka vagyok, lakberendezéssel foglalkozom. Tevékenységem főként lakóotthonok, vendéglátó- és kereskedelmi létesítmények egyedi tereinek tervezésére és minőségi megvalósítására irányul.

 

Munkáim során fontosnak tartom, hogy a megbízóim egyedi igényeit és anyagi lehetőségét szem előtt tartva, olyan belső tereket alakítsak ki, amelyben a funkció és a forma a benne élők számára harmonikus, kellemes környezetet biztosít.

 

Egy igazi otthonban mindig megjelenik az ott élők egyénisége és értékrendje. Éppen ezért, már a tervezés megkezdésekor törekszem arra, hogy elegendő információ álljon rendelkezésemre a megrendelő stílus-elképzeléseiről és igényeiről. Ezek az ismeretek adják a kiindulópontot ahhoz, hogy a térben tükröződjön az ott élők személyisége, így egyedi és igazán különleges lakhelyet alakíthatunk ki számukra. Hiszen, ha követjük az álmainkat, de közben tudjuk, hogy mit, hogyan és hol használhatunk, a helyiségek hangulatát kedvünkre befolyásolhatjuk.

 

Lakberendezőként abban szeretnék segíteni, hogy jól használható, hangulatos terekkel és odaillő bútorokkal olyan életteret alakítsak ki, ahol a benne élők otthon érezhetik magukat.

 

Célom, és feladatom, hogy az álmok valóra váltásához nyújtsak segítséget. Számomra fontos, hogy a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk.

 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és szívesen bízná rám otthona kialakítását, kérem, keressen bizalommal!

 

 

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak