Magda Ágnes

Magda ÁgnesMagda Ágnes 

 

 

Mobil: +36 30 689 5070
E-mail: magda.agnes@gmail.com vagy info@mwadesign.hu
Web: www.mwadesign.hu

 

2002-ben szereztem meg a Junior Art Center lakberendező iskolában a lakberendezői képesítést, majd ugyanitt 2007-ben sikeres vizsgával zártam a lakberendező mesterkurzust is.

 

Az oklevél megszerzése óta dolgozom lakberendezőként: családi házak, lakások, üzletek és irodák valamint kiállítási standok tervezésével, kivitelezésével foglalkozom.
Speciális szakterületem a konyhatervezés, 2004 -ben kezdtem egy kisebb konyhastúdióban, 2009-től az MMXH Lakberendezési Kft konyhatervezője vagyok.

 

Amikor elkezdünk egy munkát, nagyon fontos számomra, hogy minél jobban megismerjem a megbízóimat: a szokásaikat, az ízlésüket, a hobbijukat és minden egyéb rájuk jellemző dolgot, vagyis „belebújok a bőrükbe” mert csak így tudok az elvárásoknak megfelelő tervet készíteni.

 

A munkámban maximalizmusra törekszem, nem elégszem meg félmegoldásokkal, addig gyúrok egy tervet amíg a megbízók is meg én is azt nem mondom, hogy ez az igazi!
Fontosnak tartom a tervezői művezetést, azaz a kivitelezés tervezői felügyeletét mivel ezáltal a kivitelezők hibázási lehetősége a minimumra csökken és a végeredmény olyan lesz mint amit megálmodtunk.

 

Szeretek szakmai megmérettetéseken is részt venni:
2003-ban a Grohe Hungary Kft és a Nivo Art Alapítvány közös pályázati kiírásán amelynek témája a Grohe Hungary Kft budaörsi szakmai kiállítótermének megtervezése volt, akkori tervezőtársammal első helyezést értünk el.
2003-ban a Hoventa Kft/Lakberendezők Országos Szövetsége által meghirdetett vendéglátó-tér tervezési pályázaton a kávézó kategóriában első helyezést értünk el akkori tervezőtársammal, valamint az általános fődíj is a miénk lett (a négy kategóriában: kávézó, söröző, étterem összesítve a legjobb eredményt értük el).
2005-ben a Baltex Kft pályázati kiírásán amelynek témája a cég mozaikburkolat bemutató részlegének tervezése volt, második helyezést értem el.
2005 után a „versenyzési láz” abbamaradt, mert energiámat a szakmai továbbképzésre fordítottam amire a mai napig nagy igényem van. A továbbiakban is tervezem a szakmai megmérettetéseken való részvételt, mert a versenyzés már nagyon hiányzik.

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak