Nemes Mónika Lívia

Nemes MónikaNemes Mónika Lívia

 

Mobil: +36 20 525 2606
Viber: +36 20 525 2606
Skype: nemes_moni
E-mail: nemesterstudio@t-online.hu
Web: www.nemesterstudio.hu
Stúdió neve: NEMES TÉR STÚDIÓ

 

Nemes Mónika Lívia építész-lakberendező vagyok. 2001-ben végeztem kitűnő eredménnyel az Inform-Team Oktatási Szövetség kétéves lakberendezői stúdiumában. 2010-ben építészmérnöki diplomát szereztem.

Pályafutásom Debrecenből indult, majd 2002-től Budapesten egy topkategóriás lakberendező-belsőépítész stúdióban mint lakberendező, belsőépítész tervező kaptam izgalmas és kihívásokkal teli feladatokat. A kezdeti évek gyakorlata után úgy éreztem, kellő ismeret és kapcsolat birtokában saját megbízásokat kaptam Budapesten és környékén. Családi házak, rózsadombi társasházi lakások, villák berendezésére, felújítására kértek fel, akkorra már kialakult minőségi szakember-gárdámmal.

Az elmúlt években több mint száz projektben vettem részt Magyarország teljes területén saját tervezésű fabútorokkal, függönyökkel, párnákkal, kanapékkal. Terveztem már: minimal art, klasszikusan mai modern, fiatalosan modern, art deco, rusztikus-vidéki stílusban. Mindegyik közel áll hozzám. A megrendelő igényét, gondolatait átszűröm magamon, fontos, hogy az ő világára szabva alkossam meg az adott életteret. Szeretem, ha mindennek értelme, funkciója van a design varázslatán túl is. Összhang, harmónia, a megrendelő egyéniségére, igényeire igazítás, ezek a legfontosabb szempontok a tervezésnél és kivitelezésnél.

Építész-lakberendezőként az a feladatom, hogy a valódi igények felszínre kerüljenek, és mindezek térben és időben optimálisan megvalósuljanak.

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak