Papp Linda

Papp LindaPapp Linda

 

 

Mobil: +36 20 438 0851
E-mail: lindaa.papp@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/casalindastudio

 

 

 

Életünk meghatározó részét épületekben töltjük, a terek mindennapjainkra gyakorolt hatására mégis méltánytalanul kevés figyelmet fordítunk, pedig a környezet pszichológiája különösen fontos tényező.

 

A kézműves foglalkozásoktól kezdve a különböző mozgáskultúrák tanulmányozásán keresztül a kortárs művészetek megismeréséig, számtalan nézőpontból vizsgáltam az ember anyaghoz és térhez fűződő kapcsolatát, melynek komplexitását, az állandó változásból adódóan egy szakembernek is egész életében tanulnia kell. Építészként hiszem és vallom, hogy épített környezetünknek alapvető szükségleteink szolgálatán felül egyetlen igazi célja a szellem magasabb igényeinek kielégítése.

 

Az építészet és az iparművészet szerves kapcsolata művészettörténeti mérföldköveket sorakoztatott fel, melyek ismerete és tisztelete számomra esszenciális érték és mérték. Munkám során törekszem ügyfeleim lehetőségeihez és igényeihez mérten a legmagasabb színvonalú, értékálló, kortárs hangvételű terek tervezésére, természetes anyagok és minőségi bútorok használatára.

 

Bármely személyes tér tervezése – legyen szó otthonról vagy munkahelyről – olyan, akár egy úri szabóságban készített ruházat. A személyiséget tükröző, vágyott ruhadarabot azon szabótól rendeljük, akinek tetszetős a munkája és miénkkel rokon a szellemisége. A tervezés a megrendelő fizikai és lelki tulajdonságainak megismerésével kezdődik, szabásmintát készítünk, s a közösen kiválasztott anyagokból összeállított darabot számos próbálgatás, mérés, igazítás övezi. A munkafolyamat során elengedhetetlen a kölcsönös bizalom és a szakmai precizitás. A végeredmény pedig akkor jó igazán, ha viselője minden alkalommal kényelmesen, mégis különlegesen érzi magát benne, s ez, készítőjének a legnagyobb elismerés.

 

„Ha klasszikussá válsz, mindig kortárs maradsz.”

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak