Papp Viktória

Papp Viktória


LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2016  – közönségdíjas

2004-ben szereztem közgazdasági diplomát, külgazdasági szakirányon. Majd MBA képzés keretei között bővítettem a tudásomat, átfogóbb, gyakorlatiasabb ismeretek birtokába kerültem.

A kreatív hobbik mindig jelen voltak az életemben, gyerekként babaruhákat varrtam, később gyöngyöt fűztem, üveget festettem. Az utóbbi években adventi koszorúk, ajtó- és asztaldíszek, illetve lakásdekorációk készítésében lelem örömöm, ha időm engedi.

2008-ban az első otthonunk kialakításakor éreztem először, hogy a lakberendezésben ki tudom teljesíteni alkotási vágyam és kreativitásom. 2014-ben a családom biztatására iratkoztam be a KREA Kortárs Művészeti Iskolába, interior designer-belsőépítész/dekoratőr szakra. Nagy kihívás volt munka mellett tanulni, tervezni, festeni, mivel mindig arra törekedtem, hogy aprólékos, igényes munkát adjak ki a kezemből. Imádtam ezt az időszakot, a kimerültség ellenére, mintha kicseréltek volna.

Majd megérkezett életünkbe a csoda, megszületett a kislányunk. Minden megváltozott, ebben az átformálódott életvitelben kellett a régi vágyak beteljesítésére új lehetőségeket találni. Így találtam rá a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolára, ahol folytatni tudtam tanulmányaimat 2016-ban, és amelyet 2018. januárban jeles eredménnyel elvégeztem.

Szeretem a kihívásokat, így 2017-ben elindultam az „Év pályakezdő lakberendezője 2016” pályázaton, ahol elnyertem a közönségdíjat, emellett a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola, a SpaTrend Kft., a Legrand Zrt. és az Internorm Ablak Kft. támogatói különdíját. Óriási motivációt jelent számomra az elismerés, hogy az embereknek tetszik, amit csinálok.

Célom, hogy folyamatos tanulás mellett fejlődjek tervezőként és emberként egyaránt, megszolgálva a nekem szavazott bizalmat, hogy csodás tereket alkothassak, melyek harmóniát teremtenek használóik számára, legyen az otthon, iroda, szállás, vendéglátóipari egység, szórakozóhely, vagy kereskedelmi létesítmény.

Papp Viktória

MUNKÁK

KÉPEK