Pólya Kinga

Pólya KingaPólya Kinga

 

Mobil: +36 20 206 6860
E-mail: polyakinga@gmail.com
Web: polyakinga.hu

 

 

Tanulmányaim:
Jovenker Oktatási stúdió – Lakberendezői oklevél
Nyugat-magyarországi Egyetem – Ipari termék- és formatervező mérnöki diploma

 

Rólam:
A tervezés, alkotás a lételemem. Már kisgyerekkorom óta folyamatos az alkotni vágyás bennem. A legkülönbözőbb kézműves foglalkozások, művészeti ágak és kreatív tevékenységek tömkelegét próbáltam ki, sajátítottam el. Az aktuális kedvencek mindig változtak, de az sosem, hogy a legkisebb ötletet is megvalósítottam, addig kerestem-kutattam, amíg rá nem leltem a megfelelő megoldásokra.

 

Ez az alkotási kényszer azóta sem szűnt meg bennem, sőt igyekeztem mederbe terelni. Ennek a medernek az egyik partját a lakberendezői OKJ-s képzésem alkotta, a másik partját pedig az egyetemi képzésem, ahol ipari termék- és formatervező mérnökként diplomáztam.

 

Ennek megfelelően sokrétű szemléletmódot szereztem a különböző stílusokra, tervezési szempontokra. Több irányból közelítve is rálátok egyes problémák, feladatok megoldási lehetőségeire. Különösen fontos szempont a stílusos megjelenés mellett az ergonómia figyelembevétele. Meggyőződésem, hogy az ember mindennapjaira, lelki egyensúlyára, közérzetére nagyon nagy befolyással bír a környezete, legyen az a munkahelye, vagy az otthona. Éppen ezért tekintem hivatásomnak, és tölt el örömmel, ha egy lakást otthonná, egy munkahelyet pedig barátságos környezetté segíthetek alakítani.

 

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak