Radnai Yvette

Radnai YvettRadnai Yvette

 

 

Mobil: +36 30 499 1361
E-mail: radnai.yvette@gmail.com
Web: www.renovahs.hu
Facebook, Instagram: RY interior

 

 

Eredeti végzettségem gyógypedagógus, képességfejlesztés és tehetséggondozás profillal alapítottam 12 évvel ezelőtt egy gyermekfejlesztő központot, majd az évek során a kreativitásomat a lakberendezésben is szerettem volna kamatoztatni, új utakat nyitni, ezért elvégeztem a Kurzus lakberendezőiskola OKJ lakberendezői, enteriőrtervezői képzését.
A képzéssel párhuzamosan elvégeztem a 3D látványtervezői képzést is, mely végzettség, jártasság, napjainkban már elengedhetetlen részévé vált a lakberendezői tervezőmunkának.

 

Olyan szerencsésnek érezhetem magam, hogy már a képzés alatt is számos megkeresést kaptam tervezésre, valamint több alkalommal indultam terveimmel pályázatokon, melynek során lett ArchLine „hónap képe” díjam, más alkalommal pedig kiemelt pályamunka díjjal tüntetett ki a szakmai zsűri, ami nagy elismerést és pozitív visszaigazolást jelentett számomra.

 

A képzés után intenzív tervezői időszak kezdődött, 2018 februári A Mi Otthonunk magazinban is megjelent egy munkám, ami nagyon megtisztelő érzés egy ilyen nagy múlttal rendelkező magazintól.

 

Nagy örömmel tervezek bármilyen típusú lakást, szeretek a különböző stílusok között mozogni, szeretem mind a műemlékjellegű, klasszikus polgári, mind a modern, letisztult formavilágú épületeket, lakásokat. Szívesen tervezek üzleteket, rendelőket, munkahelyi és közösségi tereket egyaránt.

 

Célom, hogy olyan enteriőröket hozzak létre, melyek jó funkcionális elrendezésűek, alkalmazkodnak a megrendelők személyiségéhez, életformájához, és a hely szelleméhez.
Fontosnak tartom az összhang megteremtését a burkolatok, bútorok, textíliák, kiegészítők között. Szeretek mindig valami izgalmas pezsgést vinni a terekbe a letisztultság, jól megkomponált összhang mellett.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak