Rőmer Domonkos

Rőmer DomonkosRőmer Domonkos

 

LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2015 – közönségdíjas
LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2016 – szakmai nyertes

 

 

E-mail: domonkosromer@gmail.com
Mobil: +36 30 714 3940

 

 

Pécsen szereztem lakberendezői végzettséget 2015 -ben. Ugyanebben az évben elnyertem az “Art in Home” pályázat közönségdíját és az “Év Pályakezdő Lakberendezője 2015” Közönségdíjat.

 

Jelenleg is Pécsen tanulok építőművész szakon, de emellett az ország több pontján is vannak befejezett és folyamatban lévő, kisebb – nagyobb munkáim. A szomszéd apró fürdőszobájától kezdve, kétszintes családi ház teljes körű, külső és belső felújításán, illetve több funkciós iroda-lakások megtervezésén át egészen egy épülő fázisban lévő, 16 lakásból álló apartman-hotelig.

 

Munkáim során mindig a megbízóm igényeire hangolva oldom meg a feladatot. Mindenkinek van saját egyénisége, az én küldetésem, hogy megismerjem és felszínre hozzam, majd az adott projekten át formákba öltsem. Ehhez elengedhetetlen az intuitív gondolkodás és kellő emberismeret, ami szakmai hozzáértéssel, tájékozottsággal párosulva személyre szabott, egyedi megjelenésű, mindamellett praktikus és jól használható belső tereket eredményez.

 

Fiatal éveiben járó szakmai tudásomat, lakberendezői tapasztalataimat és eddig szerzett gyakorlatomat építész és belsőépítész képzettséggel törekszem kiegészíteni, hogy minél átfogóbb rálátással állhassak megbízóim rendelkezésére, komplex szemléletmóddal segíthessek megvalósítani gondolataikat.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak