S. Szatmári Zsuzsanna

S. Szatmári ZsuzsannaS. Szatmári Zsuzsanna

 

 

Mobil: +36 30 505 9205
E-mail: s.szatmari.zsuzsanna@gmail.com
Web: www.designpack.hu

 

 

Magasépítő technikusként, majd lakberendezőként végeztem. Később építészmérnökként diplomáztam a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karán. Már kisgyermek korom óta tudom, hogy az én szívemet az építészet dobogtatja meg. Tanulmányaim során mindig a családi ház tervezés volt az építészetnek azon szegmense, amely a leginkább foglalkoztatott. Figyelmem, és érdeklődésem folyton visszatért ehhez a témakörhöz.

 

Azt gondolom, hogy jó belső tér szervezéssel, és dekorálással képesek vagyunk egy ház, vagy lakás lehetőségeiből a legtöbbet kihozni. Fontos, hogy ahol élünk, azaz otthonunk is legyen, tükrözze személyiségünket, kényelmes, jól működő, használható, ugyanakkor a szemünknek is érdekes legyen.

 

Szerintem, ahogy mindannyian mások vagyunk, úgy minden otthon is különböző, így a lakberendezési feladat is sokszínű. Legyen szó teljes átalakításról, vagy csak frissítésről. Kis költségvetésről, vagy akár nagyról. Egy biztosan közös, hogy azok, akik érzékenyek vagyunk a szépségre, szeretnénk ezt magunk körül látni.

 

Ebben szeretnék segíteni az embereknek. Közösen megalkotni, azt a megnyugtató környezetet, ahol az életük zajlik.

 

 

 

Szerzö: losz

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak