Szeder Krausz Ági

Szeder Krausz ÁgiSzeder Krausz Ági

Az Év Pályakezdő Lakberendezője 2014 pályázat szakmai nyertese

 

 

Mobil:  +36 70 393 4929
E-mail: agi.szeder@gmail.com

 

 

okleveles építészmérnök – lakberendező – home stager 

 

Az alkotási vágy mindig meghatározó volt az életemben, amióta az eszemet tudom, rajzolok. Már középiskolában vonzott az ékszer- és a bútortervezés, illetve érdekeltek a belső terek, bújtam a szakmai folyóiratokat. Így folyamatosan alakult ki bennem a végleges elhatározás, családi házakat szeretnék tervezni, igazi otthonokat.

 

2005-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki karán, mint okleveles építészmérnök. Már az egyetemi évek alatt is dolgoztam belsőépítész (Arkitektor Stúdió) és építész tervezőirodákban (Élettér 2000), ahol rendkívül sokat tanultam. Az egyetem elvégzése után az Európa Stúdió tagja voltam.

 

2006-ban csatlakoztam a Bánáti + Hartvig Építész Iroda tervezőcsapatához. Izgalmas, nagy projekteken dolgoztam. Terveztünk bevásárlóközpontokat, társasházakat, irodaházakat, sportlétesítményeket és részt vettünk különböző pályázatokon. A tervezőirodai évek alatt folyamatosan munkált bennem a vágy hogy ne engedjem el az épületeket, részt akartam venni a belső terek kialakításában is, a térszervezéstől a legapróbb részletek megtervezéséig.

 

2013-ban végeztem a Stílusház Lakberendezési iskolában, ahol szakmai portfóliómat Lakberendező és Home Stager végzettséggel bővítettem. Természetesen a tanulás ezzel nem ért véget, azóta is folyamatosan bővítem a szakmai tudásomat, igyekszem a hazai piacot a lehető legszélesebb körben megismerni és lépést tartani a legújabb nemzetközi trendekkel.

 

2014-től önálló tervezőként dolgozom, így teljes figyelmemet a belsőépítészet és a lakberendezés felé fordíthatom.

 

Hiszem, hogy csak magas színvonalú, alapos munkát érdemes készíteni, ami mellett elengedhetetlen, hogy az ember szeretettel kezdjen hozzá az előtte álló feladatnak.

 

A tervezés megkezdése előtt nagyon fontos a megrendelővel való személyes találkozó, amikor nem csupán a tervezés menetét és a tervezési feladatot beszéljük meg, hanem a munkánk során elengedhetetlen személyes szimpátia is kialakul, mert tapasztalatom szerint ennek hiányában nem tud tervező és megrendelő harmonikusan együttműködni.

 

A munkáim során gyakorlatilag azonosulok a megrendelő igényeivel, bármely stílusban meglátom a szépséget. Nagyon fontos az, hogy kinek tervezek. Kinek és miért? Minden munkámban benne van a tudásomon, a tapasztalatomon kívül a lelkem is, minden apró részletre figyelek és a tökéletes összhangra törekszem. Szeretem megvitatni a gondolataimat, terveimet, ötleteket cserélni, így az esetek többségében nem egyedül dolgozom. Tervező partneremmel, Kocsis-Cséfán Hajnalkával, együtt hívtuk életre a Home Styler Studio-t, ahol mind szakmailag, mind emberileg összhangban vagyunk, remekül tudunk együtt dolgozni.

 

Mivel a munkám a hobbimmá, vagy inkább a hobbim a munkámmá vált, minden érdekel, ami a belsőépítészettel, lakberendezéssel kapcsolatos. Legyen szó egy lakásban, vagy közületnél (pl.: iroda, kávézó, szálloda, stb..) a színek, anyagok összehangolásáról, vagy egy-egy helyiség átalakításáról, vagy akár egy romokban álló épület teljes belső átalakításáról a tervezéstől a kulcsrakész átadásig, a lényeg, hogy a megrendelő és a saját örömömre alkothatok!

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak