Etikai Bizottság céges tagja

Jobaházi KrisztinaJobaházi Krisztina

Kludi Szerelvények Kft.

 

Mobil: +36 30 695 3667
E-mail: krisztina.jobahazi@kludi.hu

 

Jobaházi Krisztina vagyok, a LOSZ Etikai bizottságának tagja.

LOSZ-hoz köthető pályafutásom során a Miele Kft. kereskedelmi vezetői pozícióját követően a Kludi Szerelvények Kft. kelet-közép- európai marketing vezetőjeként dolgozom. Küldetésemnek érzem az igényes, minőségre és nem árakra érzékeny vásárlásra ösztönözni kereskedelmi partnereinket, és a végső döntést meghozó magánszemélyeket egyaránt, ehhez próbálok megfelelő muníciót biztosítani szakmailag és emberileg.

A LOSZ-szal való kapcsolatom csaknem tízéves múltra tekint vissza, hiszen jelenlegi bizottsági tagságom előtt a Tagfelvételi bizottság céges tagjaként tevékenykedtem.

Úgy érzem, mindkét bizottság munkája nagyon fontos és nekem szívügyem, hogy a sok munkahelyi elfoglaltság mellett, amennyire csak lehet, energiát fordíthassak a Bizottság és az egész LOSZ munkájának előremozdítására.

Az elmúlt években számos rendezvényen, kiállításon, oktatáson, gyárlátogatáson vettünk részt közösen, és a jól felfogott közös szakmai érdekeken túl igazi kedves tagtársakra, baráti kapcsolatokra is leltem, melyekért különösen hálás vagyok az együttműködésnek.

Az elmúlt években rengeteg változás történt a piacon, és ezek a változások – egy gyártó cég munkatársaként és a LOSZ tagjaként egyaránt úgy érzem –  rendkívüli rugalmasságot és alkalmazkodó képességet követelnek tőlünk, és azon kell igyekeznünk, hogy alkalmasak is legyünk megfelelően igazodni az új elvárásokhoz és kihívásokhoz.

A LOSZ erejét és legnagyobb felelősségét ebben a közös, egymást segítő munkában látom. Etikai bizottsági tagként pedig igyekszem kivenni a részem az előremutató, egymással és a gyártó cégekkel való felesleges konfliktusokat mellőző közösségi szellem fenntartásában.

Minden kedves LOSZ tagnak sok erőt és sok sikert kívánok.

Szerzö: Máray Klára

Megosztás
468 ad
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak