BiMarket - AEG

Friss alapanyagok, tökéletes ízek, makulátlan tisztaság

A Bi Market Kft. bemutatja az AEG konyhagépeket

Az apró részletek különböztetik meg a jó ételt a nagyszerűtől. Éppen ezért a beszerzéstől a tálalásig minden lépésnél törekedni kell a tökéletességre: honnan szerezzük be a megfelelő receptet és alapanyagokat, hogyan tároljuk az élelmiszereket, hogyan készítjük el az ételeket, és hogyan fűszerezzük meg élményekkel a kulináris pillanatokat.

BiMarket-AEG

Az AEG 130 éve folyamatosan dolgozik azon, hogy mindig a legjobb háztartási gépeket kínálja vásárlóinak. A legújabb technológia megoldások mellett a márka a készülékek dizájnjára is kiemelt figyelmet fordít. Nagyon fontosnak tartja, hogy a beépíthető gépek jól mutassanak a konyhában, és tökéletes összhangban legyenek egymással.

AEG indukciós főzőlapok

Bi Market Kft

Egy indukciós főzőlap azonnal reagál a hőfokozat változtatására, ráadásul egyszerű tisztán tartani, mert nem ég rá a kifutott étel, vagy kifröccsent olaj. Ezért gyorsan elkészítheti az ételeket és a főzőlap takarításával sem kell időt töltenie.

Az AEG indukciós főzőlapok emellett a legmodernebb technológiai megoldásokkal segítenek Önnek, hogy a legjobbat hozza ki minden ételből. Bizonyos modelleken nincsenek előre felrajzolt zónák, mert a főzőzónák igazodnak az edények méretéhez és formájához.

BiMarket-AEG

Vannak olyan indukciós főzőlapok is, melyek automatikusan kommunikálnak az AEG páraelszívókkal. Amikor bekapcsolja a főzőlapot, automatikusan bekapcsol az elszívó is, és a főzőlap teljesítményéhez igazítja az elszívás intenzitását.

A legújabb technológia fejlesztések eredményeként, már kaphatók úgynevezett Slim-Fit, azaz vékony beépítésű indukciós főzőlapok is. Ezeket a modelleket a modern munkapultokba is egyszerűen be lehet építeni. Egy Slim-Fit főzőlapot berakhat egy 28 mm magas munkapultba is, amikor AEG sütő kerül alá, de ha fiók lesz a főzőlap alatt, akkor egy 12 mm vastag munkapultba és beépítheti.

AEG beépíthető sütők

Az AEG sütők energiatatarékosak (A, A+ energiaosztályúak), és egyenletesen sütnek meg minden hússzeletet valamint aprósüteményt.

BiMarket-AEG

A legtöbb AEG sütőben már van maghőmérő, mely segít tökéletesre sütni a húsokat és a süteményeket is.

BiMarket-AEG

A gőzfunkciós és a gőzprogramos AEG sütők azonban új lehetőségeket kínálnak azoknak, akinek szenvedélyük a gasztronómia. A gőz és a forró levegő ugyanis együtt felejthetetlenül finomra süt minden ételt.

BiMarket-AEG

A SteamBake sütőkben az extra gőz funkció segít még finomabb süteményeket és húsokat készíteni, a kombinált gőzsütőkben pedig sokféle gőzprogram segít elkészíteni a legkülönlegesebb fogásokat is.

AEG beépíthető mosogatógépek

BiMarket-AEG

Az AEG mosogatógépek víz- és energiatakarékosan mosnak tökéletesen tisztára minden edényt. Még a törékeny üvegpoharakat is. A felső kosárban gumigyűrűk fogják finoman a poharak szárát, miközben a kelyhek stabilan ülnek a puha gumitüskéken. Az üvegpoharak tisztítására optimalizált program pedig gondoskodik róla, hogy a vékony falú üvegedények se kapjanak hősokkot – így biztosan nem sérülnek meg mosogatás közben.

BiMarket-AEG

Az AEG ProClean™ mosogatógépekben van egy szatelit szórókar is, mely gondoskodik róla, hogy a vízsugár mindenhová eljusson, még a gép nehezen elérhető sarkaiba is. Ezért makulátlanul tiszta lesz minden edény, bárhogyan is pakolta be őket a gépbe.

Az AEG mosogatógépek pakolóterét mindig egyedi igényeihez alakíthatja. A lehajtható pohár- és tányértartóknak köszönhetően a különleges formájú és nagy méretű edényeknek is fog helyet találni. Még a serpenyőknek és a fazekaknak is.

BiMarket-AEG

Az AirDry rendszerű AEG mosogatógépek a természetes levegőáramlást használják fel az edények szárításához. Az utolsó szárítási fázisban az ajtó automatikusan kinyílik 10 cm-re, így a beáramló friss levegő elősegíti a száradást.

AEG beépíthető hűtőszekrények

Az AEG Intelligens NoFrost hűtőszekrényeiben egyenletes a hőmérséklet és állandó a páratartalom, ezért a friss élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik természetes ízüket. Némelyik modellben van 0 fokos rekesz is. A hús és a hal akár 3 nappal tovább marad friss 0 fok körüli hőmérsékleten, mint az 5 fokos hűtőtérben.

BiMarket-AEG

A Custom Flex™ tárolórendszer segít, hogy a hűtőajtó pakolóterét is maximálisan kihasználhassa. Könnyedén átpakolhatja a különböző méretű tárolókat annak megfelelően, hogy éppen mit akar bennük tartani. Ezekben a hűtőkben talál akasztókat a fűszereknek. Átlátszó tárolókat a sajtoknak és biztonságos polcokat a tejtermékek, szószok és fűszerek tárolásához.

 

Bi Market Kft.
forgalmazó