Miért válasszuk a WPC burkolatok közül az EWOplank UltraShield WPC burkolatot?

 

 

“Szakértő szemmel” rovatunkban az Exotic Wood Kft. ismerteti az általa forgalmazott minőségi teraszburkolatok előnyeit.

 

 

ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.01

 

Aki valamelyest jártas az építőiparban, már biztosan hallott a WPC (Wood Plastic Composite) burkolatokról. Annyit érdemes tudni róluk, hogy 60 %-ban farostot/bambuszrostot-, 35%-ban újrahasznosított műanyagot-, és 5%-ban egyéb adalékot (ragasztó, színezék stb.) tartalmaznak.

 

A burkolat arról vált híressé, hogy felületkezelést nem igényel szemben a faburkolatokkal. Viszont ez az állítás csak az ún. EWOplank UltraShield WPC burkolatok esetén igaz.

 

Hogy miért?
Az EWOplank UltarShield WPC burkolat szerkezete annyiban különbözik a hagyományos WPC burkolatokétól, hogy maga a WPC anyag be van vonva egy speciális védőréteggel, amely által a burkolat:

 

  • nem szívja a nedvességet  ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.02
  • abszolút fa hatású/erezetű
  • UV álló – nem fakul
  • különféle trópusi-, és egyéb fa-, vagy akár extrém színekben is elérhető
  • laikus szemmel azonnal nem megállapítható, hogy nem faburkolat
  • felületkezelést egyáltalán nem igényelnek – szemben a hagyományos WPC-vel, melynek van 10%-os színvesztesége (fakulása)
  • exkluzív megjelenésű
  • 25 év garancia van a technológiára

 

Az EWOplank UltraShield WPC burkolatból milyen termékek érhetők el?

  • Teraszburkolatok
  • Falburkolatok
  • Kerítések

 

  

Teraszburkolatok:     

 

Rendszerben forgalmazzuk. A rendszer tartalmaz 7 m burkolatot, 3 m alumínium párnafát, 18 db műanyag klipet és 2 db karmos fém klipet. A garancia csak rendszerben történő vásárlása esetén él, mert a gyártó ezekkel a kiegészítőkkel tud garanciát vállalni. Továbbá, a garancia még függ, a lerakási útmutatóban foglaltak maradéktalan betartásától is.

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”420″ height=”280″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2017/01/ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.03.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”420″ height=”280″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2017/01/ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.04.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”420″ height=”280″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2017/01/ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.05.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”420″ height=”280″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2017/01/ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.06.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”420″ height=”280″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2017/01/ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.07.jpg[/imagetab]
[/tabs]

ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.08

ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.09

 

Falburkolatok:

 

A falburkolatokat szintén rendszerben forgalmazzuk, melyek különböző profilban érhetők el, így a rendszer mennyiségek eltérők. Ehhez is szükség van párnafára, amely a ház falához van rögzítve. Erre fém rögzítő klip kerül fel, és végül ebbe kerül beültetésre a falburkolati elem.

ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.10

 

 

Kerítések:

 

Kétféle profilban jelennek meg. Általában deszkaként vagy tömör/átláthatatlan kerítésként. Utóbbit alumínium kerettel/profillal forgalmazzuk. Deszka esetén zártszelvény javasolt méterenkénti alátámasztással, melynek rögzítése átfúrással történik. A táblás kerítés esetén a burkolatok alumínium „U” profilú oszlopba kerülnek becsúsztatásra, amely zártszelvény szerkezetre kerül rögzítésre.

ExoticWood-WPC-EXOplank-UltraShield.11

 

 

Ami lényegesen fontos, hogy minden burkolati típus szín azonos, így egy ház kerítése, teraszburkolata és falburkolata lehet azonos színű. Egyéb kiegészítői is szín azonosak, ilyenek pl. az „L” szegőprofil stb.

 

Exotic Wood Kft.