Spatrend Expo - Jacuzzi kiállítás és vásár - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége - BlogSzeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2011. augusztus 19-e és 28-a között megrendezésre kerülő ürömi SpaTrend Expo-ra, az immár 12. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Masszázsmedence és Kerti Bútor Vásárra. Kiállításunk Augusztus 20-án is várja kedves látogatóit.

 

Rendezvényünk évről évre egyre nagyobb érdeklődésnek örvend. Reméljük, hogy az idei évben Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

 

A kiállítás és vásár nagy különlegessége, hogy európai szinten is ritkaság számba menő 20-30 db masszázsmedence lesz élőben megtekinthető. Az expo jacuzzi kínálatát igyekszünk az otthoni környezetnek megfelelően elhelyezni, bemutatni.

 

Ismét lehetőség nyílik majd arra, hogy a világ talán legismertebb és legnépszerűbb masszázsmedencéjét, a HotSpring Envoy-t mind kültéri, mind beltéri környezetben a kiállítás ideje alatt működés közben is kipróbálják. Az Envoy modellt igen széles színválasztékban tudjuk bármilyen otthoni környezetbe beilleszteni. Ennek a színválasztéknak a jelentős része a kiállításon a valóságban is megtekinthető. A szintén világszerte ismert és elismert német Ethos kerti bútor gyár különleges és kifinomult darabjait szintén mindenki megtekintheti és kipróbálhatja.Kültéri és beltéri parkettáink rengeteg újdonságot hordoznak. Az idén bemutatásra kerül a Rehau teljes kollekciója is, amely otthoni teraszépítésben fantasztikus lehetőségeket kínál.

 

Mivel szeretnénk minél több kedves látogatónkkal személyre szabottan foglalkozni és lényegi segítséget nyújtani egy esetleges vásárláshoz, így a tervezhetőség érdekében azt szeretnénk kérni, hogy legyenek szívesek az internetes oldalunkon regisztrálni, és lehetőség szerint jelezzék, hogy várhatóan mikor érkeznek. A regisztrációhoz kattintson ide! (www.spatrendexpo.hu)

 

A postai úton elküldött tiszteletjeggyel érkezők különleges meglepetésekben, kedvezményekben, és ellátásban részesülnek.

 

A Kiállítás nyitvatartási ideje:

2011. augusztus 19-28h-ig. (minden nap)
hétköznapokon: 09-19 h-ig, hétvégén: 09-20 h-ig.

Információs telefonszámaink:
26/ 550 177, 30/ 336 0874, 30/ 821 5545

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Üdvözlettel:
Vezse Roland
Spa Trend Kft
Ügyvezető igazgató

Spa Trend magazinok