Tekerd fel a hangerőt miközben borotválkozol, vagy sminkelsz, de akár énekelhetsz is a zuhany alatt! A ROCA cég új fürdőszobatükre nem csak tükör, hanem rádióként is szolgál.



Rádiós fürdőszobatükör - Radio MirrorAz Innova Radio Mirror valóban innovatív, de egyben esztétikus és funkcionális berendezési tárgy is. Egyeseíti a modern technológiát a tradícióval. Bár, minimalista dizájnú, de az Innova Radio Mirror minden, csak nem minimalista termék. Az interaktív tükörlap segítségével, érintő kapcsolókkal szabályozhatjuk a rádió működését, valamint hangerejét.

 

A tükörlap alatt egy komplett reggeli „ébresztőszolgálat” lapul, mert az Innova Radio Mirror digitális óra, rádió, iPod-dokkoló és smink-világítást is ad egyben. Mindez párásodás-mentesítővel van ellátva. Ez utóbbi nagyon hasznos apróság, hiszen a zuhany alól kiszállva nem kell többé kézfejünkkel lyukat törülnünk a párás tükörbe, ha bele szeretnénk tekinteni.

 

Modern fürdőszobatükörHasználaton kívül az Innova „slim design”-ja révén belesimul a falba, jól illeszkedve a fürdőszoba enteriőrjéhez. Csak kapcsold be kedvenc reggeli rádióműsorod és garantáltan nem maradsz le az időjárás-jelentésről, vagy dugd be MP3-as lejátszódat, ha kedvenc számaidat akarod hallgatni készülődés közben. És mindez csak egy érintésre (és áramütéstől mentesen)…