Az Amerikában méltán híres és népszerű Kohler, mely már 1873 óta tervez és gyárt fürdőszobai és konyhai termékeket. Kínálatában megtalálhatjuk a mindennapi életünkhöz szükséges letisztult formától az egyedi motívumokkal díszített különleges formavilágú darabokat is.

 

Termékpalettáján szerepelnek olyan különleges és egyedi darabok, mint a személyre beállított zuhanyprogram futtatása vagy a mosdón olvasható Csipkerózsika meséje. Széles termékskálájából az összes fürdőszobai terméket ki tudjuk választani, kifejezetten egymáshoz tervezett darabokból. Kimagasló minősége biztosíték arra, hogy hosszú távon élvezhetjük eme darabok nyújtotta esztétikai élvezeteket.

 

Íme, egy kis ízelítő kínálatunkból…

A mindennapi igényeket kielégítő szanitercsaládok különböző mintákkal, szín – és formavilággal csábítanak…
Az ART EDITION termékcsaládból kikerülő termékek között találhatunk szép és különleges darabokat, üvegből – bronzból, vagy éppen kristályporcelánból – akár Csipkerózsika meséjével…

 

Amerikából jöttem... fürdőszobai termék

 

Hogyan készülnek?
A Kohler gyár felkarolja a fiatal tervezőket, és az ezekhez hasonló termékeik nagy részének megtervezésére egy-egy fiatal tehetséget bíznak meg. A termékek további különlegessége, hogy azokra a mintákat kézzel festik, éppen úgy, mint a porcelánfestésnél.

 

Amerikából jöttem... fürdőszobai termék

 

Most, a tavasz közeledtével a virágos Art Edition széria termékeiből mutatunk be Önöknek egy kis ízelítőt.

 

Amerikából jöttem... fürdőszobai termék

 

Amerikából jöttem... fürdőszobai termék

 

Amerikából jöttem... fürdőszobai termék

 

Amerikából jöttem... fürdőszobai termék

 

Amerikából jöttem... fürdőszobai termék -  ART EDITION

 

Lakberendezőinkkel szorosan együttműködünk, mely mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolatot biztosít! Részletek ügyében Kollégám segít Önnek is! Ha tetszett kínálatunk és további kérdés merült fel Önben, kérjük, keresse meg kollégánkat:

Pócza Gergőt a zuglói üzletünk vezetőjét, aki minden kérdésére választ ad Önnek a
+36-30/500-04-81-es telefonszámon, vagy írjon a pocza.gergo@vscsoport2000.hu e-mail címre.

Természetesen személyesen is ellátogathat üzleteinkbe, ahol több mint 200 gyártó termékeit tekintheti meg, a különleges és egyedi burkolatokon, mozaikokon át egészen a szaniter és kád illetve csaptelepekig… 3D fürdőszobatervezéssel is kedveskedünk partnereinek, ügyfeleinek is!

 

Üdvözlettel:

A V-S Fürdőszobaszalon Csapata

 

 

Amerikából jöttem... fürdőszobai termék ART EDITION