A 2010. év végén is újdonsággal jelentkezik a Villeroy&Boch csaptelep márka. A Subway kerámia termékcsaládot teszi teljessé a Subway csaptelep kínálat. A termékcsalád Metropolitan stílusjegyei, leegyszerűsített formavilága, méltó része a Subway világnak. Árszintje azonban sokkal többet ígér. Az egyszerűség és az időtlen forma kiváló ár-érték aránnyal párosul, ami reményteljes jövőt ígér nemcsak a privát alkalmazások terén, hanem a projekt üzletágban is.

A 2010. év végén is újdonsággal jelentkezik a Villeroy&Boch csaptelep márka. A Subway kerámia termékcsaládot teszi teljessé a Subway csaptelep kínálat. A termékcsalád Metropolitan stílusjegyei, leegyszerűsített formavilága méltó része a Subway világnak. Árszintje azonban sokkal többet ígér. Az egyszerűség és az időtlen forma kiváló ár-érték aránnyal párosul, ami reményteljes jövőt ígér nemcsak a privát alkalmazások terén, hanem a projekt üzletágban is.

 

A Subway termékcsaládhoz a V&B Soul és Cult termékcsaládjainak kiegészítőit ajánljuk.
(Részletes és árakat is tartalmazó anyagot pdf-ben, minden LOSZ-tagnak körlevélben elküldtük.)

 

Akiben felmerül a kérdés, hogy a Villeroy&Boch termékekhez mi köze a Dornbracht cégnek, annak egy rövid információ: a Villeroy&Boch cég partnere már évek óta a Dornbracht cég, s így a V&B csapok, szerelvények a Dornbracht gyárban készülnek. Ezzel magyarázatható a V&B termékek kiváló minősége.

Kérem észrevételeikkel, kérdéseikkel keressenek bennünket elérhetőségeinken.

 

Üdvözlettel
Marczell András

Villeroy&Boch Subway termékcsalád