Természetes alapanyagok és számtalan színárnyalat, filigrán stílus és rugalmasság a funkcionalitásban: ez az új Villeroy & Boch kollekció, a My Nature. A My Nature-rel megérkezett a modern Country stílus.

 

 

My Nature - a Villeroy & Boch új kollekciója - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – BlogA My Nature központi eleme a mindent elsöprő mosdó, a rendkívül vékony test a könnyedség forrása – és a hozzá tartozó bútorok is ezt a benyomást erősítik. Egészen új, a textúrált Castanae (gesztenyefa) dekorációs lehetőség a mosdóknál, amelyet a Villeroy & Boch innovatív technológiája tesz lehetővé. A gesztenyefa konzol a kollekció egy további innovációja, amely megoldást jelent a mosdó és a fal közötti átmenet különösen finom megjelenésére.

 

A WC és a bidé is megkapó és elsöprő dizájn szerint került kialakításra. A WC, amely nem látható elemekkel rögzíthető 4,5 literrel öblíthető. Ehhez jön még a szabadalmaztatott gesztenyefa furnérból készült WC-ülőke, ami természetes külsőt és érzést kölcsönöz a WC-nek.

 

A Villeroy & Boch először a NatureSeat-nél kombinálja a valódi fa alapanyagot a könnyen tisztítható és higiénikus duroplasttal.

 

A bútorok tömörek ugyanakkor légiesek, filigránok és praktikusak a legkisebb részletekig. Az alsószekrény egy helytakarékos beépített törülközőtartóval rendelkezik. A LED világítás a tükrön és a mosdó mögött is energiatakarékos, biztonságos és tartós is egyben. A fém elemekkel felszerelt tükör lehetővé teszi a kiegészítők egyéni formázását – legyen szó akár papírzsebkendő-tartóról vagy vattaadagolóról. A személyes és esztétikus érzés kialakítása érdekében a felhasználó bármikor lecserélheti a bútor előlapját. A gesztenyefa előlap három színben elérhető: homok (Sand), víz (Aqua) és szürke (Grey).

 

 

A természet nyugtató érzése a városi környezetben: ez az amit a Villeroy & Boch megpróbált megvalósítani ezzel az új kollekciójával. És sikerrel is járt! A My Nature széles lehetőséget teremt a dizájn területén, meggyőző magas minőségi színvonalon és a forma nyelvén, emelllett kielégíti nem csak a kor igényeit, de az egyénekét is.

 

 

My Nature – a Villeroy & Boch új kádcsaládja

 

My Nature - a Villeroy & Boch új kollekciója - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – BlogA My Nature kollekció további kiemelkedő darabja a különleges kádja, amely szintén a gesztenyefa kombinációjával készült.

 

Amin igazán megakad a szemünk a kollekció tagjai közül az a nagyszerűen arányos fürdőkád, amely három variációban érhető el. A hagyományos beépíthető változat mellett két típus gesztenyefa alapon, lábon nyugszik – amely alapok alternatívaként matt fehérben is választhatóak – ezáltal válnak egy tiszta központi elemmé a fürdőszobában. 180 x 90 cm-es fürdőkád egyaránt beépíthető a falra zárva vagy szabadon álló fürdőkádként ezáltal biztosítva széles mozgásteret a beépítés terén. A 47 cm-es belső mélységnek köszönhetően a kád tökéletes komfortérzést nyújt fekvés közben is. A kényelem pedig tovább növelhető a beépíthető hidromasszázs rendszereknek köszönhetően.

 

 

My Nature – a red dot dizájn díj nyertese

 

My Nature - a Villeroy & Boch új kollekciója - LOSZ Lakberendezők Országos Szövetsége – BlogÚj, prémium kollekciójával a My Nature-rel a Villeroy & Boch-nak ismét sikerült meggyőznie a neves szakmai zsűrit, és elnyernie a red dot design díjat a termék dizájn kategóriában.

 

 

A 4 433 induló közül, melyek 1 700 különböző cégtől és 60 országból érkeztek, a My Nature mosdó került kiválasztásra, ugyanis az innovatív falba építhető rendszere és a kivételes Castanea dekoráció meggyőzte a zsűrit. A szabadon álló My Nature fürdőkád szintén a red dot design díjazottak közé került 2011-ben.