A 2010-es Gyerekvilág kiállításon volt partnerünk ez a cikkben bemutatott cég, aki a gyermekek által olyannyira kedvelt babzsák fotelok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Őket ismerhetik meg most, őket mutatjuk most be…

 

Gyermekszoba - Babzsák fotel

 

Már a 2005. év óta babzsák fotel gyártásával és kereskedelmével foglalkozunk. Célunk, hogy valóban különleges, kényelmes és egyedi bútorokat készítsünk vásárlóink számára. Hangulatos és változatos színű foteljeinkkel, szeretnénk új alternatívát kínálni az újdonságok kedvelőinek. Mindig törekedtünk az egyediségre, mind korábban a tervezésnél, mind ma, minden egyes darab elkészítésénél. Nálunk nincsenek előre legyártott fotelek, a leendő tulajdonos maga választhatja ki, milyen színösszeállításban és milyen anyagokból készüljön el az általa megálmodott fotel.

 

Jelenleg 8 formából és különböző, állandó, illetve limitált szériás bútorszövetekből lehet kiválasztani azt az egyedi fotelt, amit a vevő megálmodott. Csak minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Minden alapanyag és a kész bútor is a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg! A könnyű tisztíthatóság érdekében két rétegből állítjuk össze foteljeinket. Van egy erős belső réteg, amiben a töltőanyag van, és van egy kopásálló, külső réteg, ami levehető, mosható vagy kicserélhető, akárcsak az ágynemű. Igény szerint, a babzsák fotel díszítését és logózását is vállaljuk.

 

 

 

A cég alapvető elérhetőségei:

Guboo babzsák fotelek
www.guboo.hu

Kapcsolattartó: Imecs Kata
Mobiltelefon: +36 70 5420 397