Szomorú tény, de igaz: lakásból otthont varázsolni eleinte izgalmas, néhány hét elteltével azonban leginkább fárasztó feladat (ezért van szükséged egy profi lakberendezőre).

 

Ha már a lakberendezési áruházak színes-szagos katalógusai is hidegen hagynak, ahhoz meg pláne nincs kedved, hogy üzletről üzletre zarándokolj a tökéletes kanapé (asztal, szék, csempe…) reményében, olvasd el dizájnhoroszkópunkat, amelyből megtudhatod, milyen színek és stílusok illenek hozzád!

 

Kos: meleg színek és mécsesek

Horoszkóp: kosMediterrán stílusú, meleg és barátságos lakás – ilyen számodra az ideális otthon, ha a Kos jegyében születtél! Folyamatosan keresed a kalandokat és az izgalmas helyzeteket, ennek ellenére szükséged van egy olyan kuckóra, ahol a mozgalmas napok után végre megpihenhetsz egy kicsit. A Kos igazi tüzes jegy, ezért az otthonodban a meleg színeké a főszerep, szívesen vásárolsz vörös, bordó vagy piros kiegészítőket, de a narancsos falszíntől sem riadsz vissza! Kedveled a masszív, sötétebb színű fából készített bútorokat, a szobákban pislákoló apró mécseseket, nagy álmod egy gyönyörű kandalló!

 

Bika: klasszikus bútorok és családi fotók

Horoszkóp: bikaA Bikák nem szívesen válnak meg régi tárgyaiktól és bútoraiktól, ezért egyáltalán nem követik figyelemmel a lakberendezési trendeket. Ha te is Bika jegyű vagy, valószínűleg távol állnak tőled a minimalista lakásbelsők, sokkal szívesebben válogatsz a rusztikus, antik vagy éppen a falusias kiegészítők közül – kedveled a földszíneket, a barnát, a vöröset és a bézst. A polcaidon rengeteg dísztárgyat és családi fotót tárolsz, ennek ellenére nálad soha nincs rendetlenség, mindennek megvan a pontos helye!

 

Ikrek: világos árnyalatok és tükrök

Horoszkóp: ikrekLételemed a társasági élet, ezért a lakásod kiválasztásakor és berendezésekor fontos szempont volt, hogy legyen hely a vendégeknek is – szereted a világos árnyalatú falakat, a meghökkentő dísztárgyakat, a tükröket és a lámpákat, viszont a sötét és komor bútorok szóba se jöhetnek. Előszeretettel rendezed át a lakásodat újra meg újra, úgyhogy a könnyen mozgatható bútorokat, na meg a lakberendezési áruházak kiárusítási akcióit neked találták ki!

 

Rák: barátságos és meleg otthon

Horoszkóp: rákEgy-két nap alatt még egy teljesen üres, rideg lakásból is barátságos, meghitt és meleg otthont tudsz varázsolni – szereted a romantikus stílust, a valódi fából készített, klasszikus vonalvezetésű bútorokat, a hangulatlámpákat és a pasztellszíneket. Az életed középpontjában a család áll, ezért különösen nagy figyelmet fordítasz a konyha berendezésére. Ragaszkodsz azokhoz a tárgyakhoz, amelyek szép emlékeket idéznek fel benned, így még az üknagyi csorba vázáit is nagy becsben tartod!

 

Oroszlán: elegancia és luxus

Horoszkóp: oroszlánLuxus, csillogás és minőség – ezek a jelszavaid, ha lakberendezésről van szó! Körültekintően választasz ki minden bútort és dísztárgyat, a hipermarketekben kapható olcsó és praktikus polcok és asztalok helyett inkább minőségi darabokat vásárolsz, még akkor is, ha ezekre háromszor annyit kell költened! Nem zsúfolod tele a szobákat bútorokkal, jobban kedveled a már-már minimalista stílust, ezért élénk színek helyett inkább fehérre vagy más világos, elegáns árnyalatra fested a falakat. És persze nem mondasz nemet a drága textilekre, a fényes állólámpákra és a drámai hatású, sötét csempékre sem.

 

 

Szűz: rend és tisztaság

Horoszkóp: szűzHa Szűz jegyű vagy, a te lakásodban mindig tökéletes rend és tisztaság uralkodik: előszeretettel vásárolsz praktikus polcrendszereket, irattartókat és konyhai tárolóeszközöket, úgyhogy nálad tényleg minden tárgynak megvan a maga helye! Praktikus és egymással harmonizáló bútorokat válogatsz, ki nem állhatod a hivalkodó, giccses vagy éppen csillogó-villogó dísztárgyakat. Viszont nagyon szereted a növényeket, a lenvászonból készített díszpárnákat és a strapabíró fabútorokat!

 

Mérleg: harmónia és kifinomult ízlés

Horoszkóp: mérlegTéged aztán tényleg nem lehet azzal vádolni, hogy ízlésficamos lakástulaj vagy – tökéletes érzékkel válogatod össze a különböző stílusú dísztárgyakat és az egymással harmonizáló bútorokat. Kedveled az antik (vagy legalábbis antik hatású) kiegészítőket, a mediterrán stílust, a régi porcelánokat, a különleges kristály- és üvegvázákat, valamint az óriási, könyvektől roskadozó polcokat. Viszont giccses festményekkel és túldíszített bútorokkal ki lehet kergetni a világból!

 

Skorpió: káosz és titokzatosság

Horoszkóp: skorpióA Mérleg jegyűekkel ellentétben a Skorpiókra a legnagyobb jóindulattal sem mondhatjuk azt, hogy lételemük a rend és a harmónia. Ha te is Skorpió vagy, valószínűleg nemcsak elviseled, hanem át is látod a káoszt: a polcaid roskadoznak a különböző dísztárgyaktól, rajongsz az egzotikus kiegészítőkért és a félhomályos, titokzatos kuckókért! Ki nem állhatod az unalmas dolgokat, ezért a lakásodba lépve senki sem lepődik meg azon, hogy az antik asztal mellé ultramodern műanyag szék került – pont ezért olyan egyedi az otthonod!

 

Nyilas: kényelem és egzotikum

Horoszkóp: nyilasHa Nyilas jegyben születtél, akkor lételemed a szabadság és a kaland, a kötöttségektől azonban egyszerűen kiráz a hideg – mindez a lakásod berendezésén is jól látszik! Kényelmes és izgalmas az otthonod, ugyanis megrögzötten gyűjtöd a különböző tájakról származó emlékeket és az egzotikus dísztárgyakat. Az Oroszlánokhoz hasonlóan te is kedveled a jó minőségű és elegáns bútorokat, valamint az üvegből és alumíniumból készített kiegészítőket, ezek ugyanis a végtelenség illúzióját adják meg neked.

 

 

Bak: egyszerű bútorok és semleges színek

Horoszkóp: bakAz egyszerű bútorok, a semleges színek és a praktikus tárolóelemek híve vagy, nagyon fontos számodra a rend és a tisztaság, ezért nem zsúfolod tele a lakásodat apró mütyürökkel és felesleges kacatokkal. Nem követed a lakberendezési trendeket, a külcsín helyett sokkal inkább a minőségre koncentrálsz: szereted a klasszikus vonalvezetésű bútorokat, ráadásul olyan darabokat vásárolsz, amelyek tíz év múlva sem tűnnek majd divatjamúltnak. A trendi vörös és narancs helyett inkább fehérre vagy krémszínűre fested a falakat, a konyhád pedig maga a tökély: a praktikus holmik mellett helyet kapnak a természetes anyagok is.

 

Vízöntő: változatosság és merész ötletek

Horoszkóp: vízöntőA Vízöntők imádják a változatosságot: nem lennénk meglepve, ha folyamatosan a legfrissebb dizájnlapokat bújnád, és az éppen aktuális trendeknek megfelelően rendeznéd be az otthonodat! Imádsz kísérletezni, úgyhogy legszívesebben havonta átrendeznéd a szobákat: néha egészen furcsa párosításokat eszelsz ki, így kerülhet nálad egy térbe a sötét árnyalatú fa és a rozsdamentes acél, a neonzöld és a ciklámen, na meg a bizarr műnövények és az élő virágok. Kifogyhatatlan vagy a merészebbnél merészebb ötletekből, ám a rendrakás nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé.

 

Halak: nyugalom és kényelem

Horoszkóp: halakTalán nem okozunk nagy meglepetést, ha azt állítjuk, hogy a jegyednek megfelelően a lakásodban is fontos szerepe van a víznek. Nem kell azonnal óriási jakuzzit képzelned a nappali közepére, de az szinte biztos, hogy az otthonodban jó néhány tükröt, üvegből készített dísztárgyat, a kék és a zöld különböző árnyalataiban játszó textíliát, és talán még egy akváriumot is találunk. Szereted a kényelmet és a nyugalmat, ezért igazi oázist tudsz varázsolni magad köré néhány puha szőnyeg és párna, na meg sejtelmes fények segítségével.

 

Mindezek persze nem nélkülözheti egy hozzáértő, szakmáját szerető Lakberendező felkérését, hogy horoszkóp szerint – avagy attól éppen elrugaszkodva – segítse a lakásodból egy valódi OTTHON kialakítását. A LOSZ honlapján (a lakberendező keresőben) megtalálhatod a neked való segítséget, mert jobb, ha nem egyedül vágsz bele…
Időt és pénzt spórolhatsz egy lakberendező segítségével!

 

Forrás:

noilapozo.hu