Tisztelt látogatónk. Amennyiben Önnek lakberendezési tanácsra, vagy lakása-nyaralója-étterme-munkahelye, stb. komplett lakberendezésére volna szüksége, mi, a LOSZ tagjai készségesen állunk rendelkezésére.

 

Tagtársaink között böngészhet, hogy megtalálja azt a lakberendezőt, aki Önhöz földrajzilag és stílusban is a legközelebb áll. (Ha nem szeretne most lakberendezőt felkérni, csak néhány ötletre vágyik, akkor a bal oldali LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEK fejezet rovataiban böngészve kaphat sok hasznos tanácsot.)

 Lakberendezési ötletek

 

 

Lakberendezőt keres? – Mit kell tennie?

Honlapunk fejlécéből válassza ki a „Lakberendező kereső” vagy „Szolgáltató cég kereső” füleket és kattintson rá a kivánt fejezetre. A megnyíló ablakba írja be a keresett lakberendező kolléga nevét (amennyiben egy ismert névre keres rá), vagy a régiót/várost ahol Ön lakik. Amennyiben speciális enteriőr stílusra keres, a legördülő listából választhat…

 

Ha a LOSZ céges tagjaira kiváncsi, úgy a másik (Szolgáltató cég) keresőt használja. Itt szintén kiválaszthatja az Önhöz közel eső várost/régiót, de tevékenységi kör alapján is kereshet a legördülő lista alapján…

Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja tagtársaink között azt a lakberendezőt, enteriőr tervezőt, vagy céget, aki segít lakása otthonossá tételében.

 

Sok sikert a böngészéshez!