Gyermekszínészként kezde (Britney Spear-szel és Justin Timberlake-kel egy műsorban), majd – minő párhuzam – ugyanezen két énekessel egy időben futott be. Bárhogy is volt Christina mára már világsztár, és évek óta az.

 

Sztárok otthona - Christina AguileraEnnyi pénzzel már a legszebb házat és a legtökéletesebb lakberendezést is megveheti. De alkothat olyan enteriőrt is, ami saját magához a legjobban illik …
Christina Aguilera ez utóbbi utat választotta: A most bemutatott lakásban nem látszik a „bútor-sorba-rendező” lakberendező hatása, sokkal inkább szembetűnik a formák és színek orgiája. Aki „szőke nős” barbie-szobát vár, az nagyot csalódik.

Alig vették meg – férjével Jordan Bratman-nal, és kisgyermekükkel közösen – a korábban Osbourne Mansion-ként elhíresült házat, Christina máris belefogott az enteriőrök átalakításához. A végeredmény semmiben sem hasonlít Ozzy Osbourne (a rock-legenda, heavy metal császárának) korábbi „palotájára”. Arra a házra, melyet TV nézők milliói ismerhettek meg az elhíresült reality-showból (The Osbournes), ami nyomon követte a rock-legenda életét és családjának mindennapjait.

Maga az ingatlan egy mediterrán-stílusú, 1600 m2-es, sokszobás ház a Doheny Road-on Los Angeles, Beverly Hills negyedében. Christina újrarendezett minden egyes szobát és helységet a saját ízlése szerint. Bár az ingatlant $11,500,000-ért vásárolták Ozzyéktól, Jordan Bratman és Christina némi extrát még ráköltött a lakberendezésre.

 

Sztárok otthona - Christina Aguilera

 

Sztárok otthona - Christina Aguilera

 

Leginkább Christina latin gyökerei mutatkoznak meg a lakásában található kavalkádban: az étkező úrias eleganciájában, a konyha és nappali formákkal és színekkel teletömöttségében, a játékterem buja Las Vegas-iasságában.
Nem meglepetés az elnyert díjaknak fenntartott sarok sem, ahol egyik sikeres videoklipjének egyik kelléke – egy bombázógép orra – is helyet kapott.

 

Sztárok otthona - Christina Aguilera

 

Az igazi NŐ azonban a privát helységekben mutatkozik meg: a ruha és cipő butiknak is beillő gardróbban, a függönyökkel és tükrökkel gazdagon ellátott sminksarokban.
Határozottan eklektikus enteriőr.
Stílusos, vagy stílustalan?
Döntsék el Önök!

 

Sztárok otthona - Christina Aguilera

 

Fotók:

www.douglasfriedman.net

 

 

Sztárok otthona - Christina Aguilera
« A 11 »