A 2010 májusában elhunyt amerikai színész, Dennis Hopper kaliforniai Venice Beach-en lévő otthonába látogatunk most el. A méretes ház több mint 100 éve épült, és jelenleg eladó 6.245 millió dollárért.

 
Sztárok otthona - Dennis Hopper Az ismert színész-rendező halálát követően, a Venice Beach-en levő mega-birtokát meghírdették az ingatlan piacon. Bár mérete és különlegessége révén nagy érdeklődést reméltek tőle, ám most fél év elteltével még mindig nem talált új gazdára. A főépület 1550 nm méretű, indusztriális kinézetű gyárcsarnokra emlékeztet, rozsdamentes külső falburkolata révén. A különös külső falak mögött azonban három két-emeletes ház bújik meg, melyeket a neves tervező, Frank Gehry alkotott. Mindezek mellett egy medence, uszoda házikó, és egy bungaló-stílusú vendégház is található a birtokon. Mindezt együtt kínálják most megvételre több mint hatmillió dollárért.

 

A ház egy loft-szerű kialakítású lakást takar. Itt rendezett partit, illetve fogadta vendégeit és barátait (mint pl. a híres festőt, Roy Lichtenstein-t) a néhai színész.
Az egyterű lakásban a tágas terek, a kilátszó mennyezeti ácsolat, az öntött-beton padló, mind-mind férfias hatást kelt. A bútorzat relatíve szegényes, és egyszerű, bár minimalistának semmiképp nem mondható. A számos modern bútordarab mellett megtalálhatók az egzotikusabb lakberendezési tárgyak is. Néhány darab azt az érzést kelti, mintha Dennis Hopper külföldi utazásainak emlékeként kerültek volna az enteriőrbe (pl. a keleti szőnyegek, faragott asztalkák, stb.). Itt minden bútornak története van és ha mesélni tudnának, egy izgalmas életről szólna a történet.

 

Szóval, mindez most eladó. Egyben, vagy akár külön-külön is.
Mi még beleshettünk, mielőtt új tulajdonosa átépíti és teljesen átrendezi Dennis Hopper egykori otthonát.

 

Sztárok otthona - Dennis Hopper

 

Sztárok otthona - Dennis Hopper

 

Sztárok otthona - Dennis Hopper

 

Sztárok otthona - Dennis Hopper

 

Sztárok otthona - Dennis Hopper

 

Sztárok otthona - Dennis Hopper

 

Sztárok otthona - Dennis Hopper

 

Forrás:

shine.yahoo.com