A közismert amerikai színésznő, Eva Longoria és férje, a profi kosárlabdás Tony Parker beadták derekukat, és meghirdették házukat. Az ingatlan a texas-i San Antonio városában található, és 895.000 dollár lista áron tűnt fel a „real estate” piacon.

 

Sztárok otthona - Eva Longoria, a született feleségEva Longoria – számos szerepe mellett – leginkább a Született feleségek (Desperate Housewives) című tévé-sorozat révén vált ismertté világszerte.
A szóban forgó épület egy 65 acre (kb. 73 ezer négyszögöl) területű zárt birtokon belül található. Longoriáék kb. 2600 nől-es telkén van a nagyjából 1000 négyzetméteres, 5-hálószobás ház, melyhez – ahogy, egy profi kosarastól elvárható – természetesen tartozik egy kivilágított kosárlabda pálya (Parker csapatának emblémájával díszítve), egy kerti uszoda, egy óriási konyha, privát hálószobai lakosztály kétoldalra nyitott kandallóval, melynek másik oldalán egy Jacuzzi-s fürdőszoba van. Található még benne egy stúdió, kényelmes és méretes nappali, illetve egy lounge, valamint egy faburkolatú dolgozószoba, egy média-szoba, ami egy külső teraszra nyílik.

 

Sztárok otthona - Eva Longoria, a született feleség

 

Az ingatlant 2001-ben vásárolták (akkor 782.000 dollárt fizettek érte) és most – közel egy évtized elteltével – százezerrel többet ér. És ez nem csak az időközben elvégzett átalakításoknak köszönhető – a ház határozottan mediterrán hatásokat mutat -, de neves tulajdonosaiknak is. A házat még Parker vette 19 évesen, majd később építette hozzá az uszodát és a kosárlabda gyakorlópályát.

 

Sztárok otthona - Eva Longoria, a született feleség

 

A mindenütt padlócsempével burkolt épület egy zárt lakóparkon belül található, őrzött kapuk mögött. A berendezése meglehetősen puritán – már, amit a sztároktól megszoktunk. Hófehér kanapék, organikus szőnyegek, mészkő, halványszínű falak, és bőrszékek. Padlószőnyeg csak a hálószobában van. Longoriáék igyekeztek egy lehető „legzöldebb” otthont létrehozni. Az egyetlen luxus talán csak a kerti medence, a fölé hajló pálmafákkal.

 

Sztárok otthona - Eva Longoria, a született feleség

 

Semmi hivalkodás, semmi sztáros allűr, csak a szimpatikus szerénység.
Bár az is lehet, hogy a fényképek már a HomeStaging utáni berendezést mutatják, és így szegényesebbnek mutatkoznak az enteriőrök.

 

Sztárok otthona - Eva Longoria, a született feleség

 

 

Sztárok otthona - Eva Longoria, a született feleség
« A 11 »

 

Forrás:

www.househomedesign.com