Az amerikai színész, Harrison Ford, és párja, Calista Flockhart Los Angeles-i házukat adják el, reményeik szerint 8 millió 295 ezer dollárért. Azt a Mandeville Canyon-i ingatlant, amit 1983 júniusában 1 millióért vettek meg.

 

Sztárok otthona - Harrison Ford háza

 

A koloniális-stílusú házat még 1983-ban vette Harrison Ford 1 millió dollárért. A 700 négyzetméteres, 7 háló- és 8 fürdőszobás ház 1951-ben épült Gerald Colcord tervei alapján. A főépületben egyébként csak 4 hálószoba található, de hála istennek van egy vendégház is (egy hálószobával) és két kisebb épület, ahol vagy vendégek, vagy a személyzet lakhat. Az ingatlan alig pár lépésre van a híres Getty Múzeumtól , egy körbekerített 3/4 acre parkosított fölterületen, amin teraszos kertek, tégával burkol kerti kiülők és traszok váltják egymást a hatalmas füves területtel. A városra néző panoráma pedig egyszerűen lélegzet elállító.

Rengeteg a faborítás a hatalmas nappaliban és az étkezőben is. Ezen kívül van egy könyvtárszoba, egy méretes konyha és egy családi szoba is. Nem maradhat el természetesen a dolgozószoba, a saját borospince és négy kandalló sem.

Az alábbiakban közreadok pár belső képet is, hogy még utoljára láthassuk – mielőtt új gazdára lel, és átépítik, vagy át-lakberendezik…

Harrison Fordnak és Calista Flockhartnak természetesen nem ez az egyetlen ingatlanja, hiszen akad fedél a fejük fölé Jacksonban (Wyoming) és New Yorkban is.

 

Sztárok otthona - Harrison Ford háza
« A 12 »

 

Forrás:

bittenandbound.com
realestalker.blogspot.com
gazdagisztan.postr.hu