Lessen be Scarlett Johansson otthonába! Alighanem az utolsó lehetőségek egyike, mert a gyönyörű hollywoodi színésznő és volt férje, Ryan Reynolds válásuk után most nagyban árulják a közös otthont. Mi megmutatjuk.

 

Sztárok otthona - Scarlett Johansson

 

Két év után tavaly júniusban ért véget Scarlett Johansson és Ryan Reynolds házassága. A színészpár Los Felizben birtokol(t) közös házat, most viszont eladnák, 3 millió 650 ezer dollárért meg is hirdették.

A Buff & Hensman tervezte ház 1969-ben épült, és csodálatos kilátás nyílik róla Los Angelesre. A Wong House-ként is emlegetett ingatlant egyébként némileg fel is újították, környezetbarátabb lett, mást ne mondjunk, napelemeket szereltek fel.

 

Sztárok otthona - Scarlett Johansson

 

Sztárok otthona - Scarlett Johansson

 

A 250 négyzetméter alapterületű házban négy hálószoba és három fürdőszoba található. Nem túlzás azt állítani, hogy a lakó mintha a természetben élne, hiszen gyakorlatilag minden szobának hatalmas, plafontól mennyezetig érő üvegablakai vannak.

Ennek legszebb példája talán a legnagyobb hálószoba, melynek saját kertje is van, benne fürdővel.

 

Sztárok otthona - S. Johansson

 

Sztárok otthona - Scarlett Johansson

 

Sztárok otthona - S. Johansson

 

Az eladás egyébként felettébb időszerű, hiszen a (volt) pár már továbblépett az életben: Scarlett Johansson egy ideig Sean Penn-nel járt, aztán szakítottak, a gyönyörű színésznő partnere most egy New York-i nagymenő hirdetési szakember.

 

Sztárok otthona - Scarlett Johansson

 

Ryan Reynolds új partnere Blake Lively, az A pletykafészek főszereplője. Éppen miattuk tervezi Scarlett Johansson, hogy átteszi a székhelyét Európába, egészen pontosan Londonba, mert nem akar minduntalan találkozni volt férjével és annak új párjával.

 

Forrás:

gazdaginsztán luxusblog