Vigye haza a természetet a Haro-val

 

haroHa Ön is szeretne természetközeli élményt csempészni mindennapjaiba, ha otthonában szeretné tudni a tisztát, a valódit, az „igazit”, a Haro a megfelelő választás! Pszichológiai vizsgálatok kimutatták, hogy a mai, globalizált, modern világban, ahol egyre erősebben uralkodik a technológia, napról napra egyre többen vágyakozunk a természetesre, egyre többen akarjuk hazavinni magát a természetet. Az sem elhanyagolható, hogy a természetesség sosem megy ki a divatból sem. De mitől igazán természetes maga a „természetes hatás”? Attól, hogy egy-egy bútor vagy kiegészítő természetes anyagokból készül – csakúgy, mint a Haro melegburkolatok. A természet valósága átöleli a valódi faparketták, laminált padlók és különböző dizájn padlók mindegyikét.

 

Az egészséges életmód egy kifejezetten lényeges szempontja a természetesség igényének – azok, akik természetes anyagokkal veszik körül magukat, egy lépéssel már közelebb járnak az egészséges élethez vezető úton. Ennek egyetlen egyszerű oka van: a mesterséges, high-tech termékekkel ellentétben a természetes anyagokat nem kell kezelni, így azok semmiféle szennyezőanyagokat nem bocsátanak ki magukból.

 

Modern vagy hagyományos?

 

haroHagyományos – lássuk be, hogy ez a szó nem a mai, modern technikákkal bővelkedő mindennapjaink lakberendezésére és enteriőrjeire jellemző szó. Egészen más a helyzet azonban akkor, ha a szóval összefüggésbe hozzuk a festetlen fát, a meleg, szobai légkört, a ragyogó, makulátlan külsőt, a masszív, stabil kivitelezést, vagy a hosszú élettartamot. Nem véletlen, hogy napjaink belsőépítészei is bátran elkezdték újra alkalmazni a természetes, fából készült alapanyagokat, bútorokat, padlókat – visszatérve a hagyományokhoz egy picit másképp.

 

Tudta?

 

Ahogyan fentebb olvashatta, a fa számos különféle tulajdonságával érte el a környezetbarát elismerést. Így nem mehetünk el amellett, hogy az újrahasznosításban is óriási szerepe van, ugyanis ha egy bútordarabot, vagy akár egy fa hajópadló újrahasznosításra kerül, azzal merőben meghosszabbítja egy új, természetes, fából készült tárgy élettartamát. Környezetbarát tulajdonságait eredendően élvezi, hiszen a fa tárolja a szén-dioxidot. Egy fa „élete során” mintegy 2 tonna szén-dioxidot von ki a levegőből.

 

Az ökológiai fából készült termék egyszerűen, egy úgynevezett PEFC minősítés alapján bármikor beazonosítható.

 

A Haro melegburkolatai rendelkeznek PEFC minősítéssel, így amennyiben otthonában szeretné tudni a természetet, ne habozzon. Haro – a természet jegyében.

 

 

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_1.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_2.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_3.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_4.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_5.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_6.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_7.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_8.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_9.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/haro_galeria_10.jpg[/imagetab]
[/tabs]