A vidéki (country) stílus létrehozásához nem szükséges nyaraló, vagy falusi ház, bármely lakásban kialakítható.

 
Country stílusOtthonunkat a tökéletes kikapcsolódás helyszínévé varázsolhatjuk mindenféle kötöttség nélkül. Csak arra kell ügyelni, hogy a sokféle berendezési tárgy harmónizáljon egymással. A stílus kedvünkre variálható, ha inkább modernebb hangulatot szeretnénk, elég annyit tennünk, hogy lakásunkba világosabb, kevésbé tradicionális színeket választunk.

 

Ne aggódjunk, ha a fából készült, robosztus bútorunk kissé megkopott az élek mentén – ettől válik valóban vidékiessé. A falak is kaphatnak természetes közepes színárnyalatú faburkolatot. A kandallóban ropogó tűz meghitté varázsolja vidéki stílusú hálószobánkat. A berendezés hangsúlyos részei a virágos kelmék, a nagy drapériák, a természetes textúrák, a háziszőttes. A vidéki stílus végtelenül barátságos, kötetlen légkört teremt otthonunkba.

 

Azoknak ajánljuk, akik inkább személyes, mint divatos lakásra vágynak, ahol az egész család jól érzi magát. Nem makulátlan – rendmániásoknak nem való -, akár a háziállatok paradicsoma is lehet. Vegyes képet mutat, nem okoz problémát összhatásában, ha a bútorok különbözőek. Lehetőséget ad arra, hogy a régi és új berendezési tárgyainkat egymás mellé tegyük.

 

A country stílus
« A 6 »