Tom Cruise mindmáig az egyik legjobban kereső amerikai színész. Tavaly eladta East 13th Street-i ingatlanát New York City-ben (az akkor $3,000,000-ért kelt el), és még van egy 1.000 négyzetméteres villája a Beverly Hills-en – ám most piacra dobta Telluride-i (Colorado, USA) birtokát, csekély $59 millióért – állítja a Wall Street Journal (2014 november). Mi pedig, mielőtt még valaki megveszi és átépíti gyorsan bekukucskálunk a falak mögé, ahol a „Mission Impossible” és még számos film főszereplője lakott.

 cruise-home-hotd

 

Nos 59 millió dollár nem kis pénz, még akkor sem, ha a birtok méretes (majdnem 300 hold méretű). A kapukkal védett telken terpeszkedik egy igazi, hamisítatlan rönkház – a maga laza 1.000 négyzetméteres méretével. Van benne 4 hálószoba (a hozzá tartozó fürdőszobákkal), konditerem, könyvtár szoba, de még egy 160 nm-es vendégház is (benne 3 hálóval, 3 fürdőszobával) – szóval nem kicsi az ingatlan.

És akkor a hozzátartozó teniszpályát, kosárlabda- továbbá jéghoki pályát nem is említettem.

A táj pedig egyszerűen pazar! De ez itt kérem Colorado, a végtelen tér és háborítatlan erdők hazája…

(Kattints a képekre a nagyobb felbontásért!)

 
 
one-last-view-of-the-incredible-home
 
 
theres-also-a-1600-square-foot-guesthouse-on-the-property-with-three-more-bedrooms
 
 
 
tom-cruise-colorado-ranch-01
 
 
tom-cruise-colorado-ranch-05
 
 
tom-cruise-colorado-ranch-04
 
 
not-only-does-it-have-great-views-of-the-nearby-mountains-but-it-also-has-access-to-a-private-trail-system
 
 
after-viewing-the-estate-59-million-seems-like-a-fair-price
 

A Telluride-i birtok tervezésében és kivitelezésében maga Tom is aktívan részt vett. Az egyedi tervezésű, csupa kő, csupa cédrusfa „házikó” 1994-ben készült el, és percekre van az USA egyik legjobb sí-terepétől. Szóval egyedülálló – és bámulatra méltóan pazar!

 
tom-cruise-colorado-ranch-03
 
 
tom-cruise-colorado-ranch-02

Nem is értem miért ad túl rajta? 

Én azonnal költöznék – az érintetlen természet és a harapni valóan tiszta levegő lenyűgöző – ám az ára visszatart. Mit is mondjak, stílszerűen: Mission Impossible!

Ha, csak össze nem dobjuk közösen – mert elférnénk benne egy páran, az tuti…

tom-cruise-colorado-ranch-06