Construma 2015

DESIGN EVOLUCIO
Régi érték – Új évezred

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége tervezőcsapata 2015-ben az áprilisi Construma kiállításon egy fiatal pár lakását mutatja be, amely meglepő, figyelemfelkeltő lesz, tehát beszélni fognak róla az emberek.

 

A fiatalos, mai otthonon keresztül a régi értékekre, népi vonulatra szeretnénk felhívni az emberek figyelmét.
Ahol a zöld fal, természetes kő, fa felületek találkoznak csipkés álmennyezettel, modern magyar népi motívumokkal és hightech technikával.

 

A színvilágot meghatározza az idei Év színe a Marsala. A vöröses lila színnel párosul a fekete, pezsgő ezüst és a púder rózsaszín. Az anyagok között – a csipke, rozsdás lemez, bőr, üveg, szőr – nemes anyagok, különleges párosításban jelennek meg.

 

Interaktív részként a „teraszon” kialakított fotósarokban és az óriás 3D-s LOSZ betűknél minden érdeklődőt profi fotós örökít meg. A fotók megjelennek a facebook oldalunkon, ahol szavazni lehet a legérdekesebbekre.
Az „írható” falszakaszon lehet kézjegyeket, gondolatokat megosztani és a borkóstoltatással tájegységek ízét ismerhetik meg a standra látogatók.

 

Tervezők: 
Budai Ildikó, Ferenczi Éva, Joó Annamária, Katona Etelka, Petyerák Katalin, Pocsalyi Julianna, Varga Katalin, Wagner Andrea.

A kiállításon lakberendezőink szakmai tanácsadással várják az érdeklődőket.

 

A LOSZ tervezett standjáról a Cadline Kft. filmet készített, melyet itt lehet megnézni.

 

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak