A “LOSZ Év Lakberendezője 2016” pályázat fő támogatója

a Lakberendezők Országos Szövetségének Kiemelt Aranyfokozatú Támogatója

OTP Ltp.logo

OTP Lakástakarék Zrt.

 

 

*

 
A “LOSZ Év Lakberendezője 2016” pályázat szakmai fő támogatója:

Imhaus Magyarország

Imhaus Magyarország

 

 

Az Imhaus fontosnak tartja az olyan platformok támogatását, mint a Lakberendezők Országos Szövetsége, ami összeköti az építészettel és belsőépítészettel foglalkozó cégeket és szakembereket, lehetőséget biztosít az információcserére és a kapcsolatépítésre.

 

Ahhoz, hogy a lakberendezés területén naprakész tudással rendelkezzünk és tisztában legyünk a szakmai újdonságokkal, nagy szükség van az olyan egyesületekre, akik kiállításokkal, továbbképzésekkel és pályázati lehetőségekkel képesek támogatni a szakmában résztvevőket.

 

Számunkra kiemelten fontos az innováció, kollégáink szakmai fejlődése és a legújabb trendek ismerete. Ezért szeretnénk segíteni a LOSZ munkáját azzal, hogy támogatjuk az idei „ÉV LAKBERENDEZŐJE” pályázatot, és elsők között tekinthetjük meg a pályakezdők friss munkái mellett, a szakma kortárs tervezőinek nívós válogatását is.

 

Az Imhaus Magyarország minőségi német szaniter termékekkel, fürdőszoba berendezéssel és Magyarországon egyedülálló díjtalan, tervezői szolgáltatásrendszerrel, megbízható támogatást nyújt a fürdőszobák átalakításának teljes folyamatában. 

 

25 év nemzetközi kompetenciával és szakértelemmel tervezünk fürdőszobákat, segítjük a termékválasztást és a kivitelezést. Évente legalább 10.000 fürdőszobát tervezünk meg és több mint 1500-at rendezünk be magas minőségi német termékekkel.

 

Tervezési szolgáltatásunk és fürdőszoba berendezéseink teljes termékkínálata online elérhető: www.imhaus.co.hu

 

Márkák:
duka, Geberit, Grohe, Hüppe, inda, Jika, Keramag, Kludi, Laufen, Roca, Spirella, Vogel & Noot, Vendor Amirro, Vigour, Villeroy & Bosch

 

Imhaus-EvLakber

 

 

 

A “LOSZ Év Lakberendezője 2016” pályázat további támogatói:

 

*

ACO Kereskedelmi Kft.

ACO Kereskedelmi Kft.

 

Az ACO a vásárlók és a tervezők igényeit szem előtt tartva, és a legmodernebb technológiákat felhasználva fejleszti a vízelvezetésére szolgáló rendszereit és kiegészítőit. Amikor egy fürdőszoba vagy wellness helyiség személyre szabott kialakításról beszélünk, nem kizárólag az extravagáns bútorokra, kiegészítőkre, vagy a burkolatra gondolunk, hanem arra, hogy a fürdési zuhanyozási lehetőség kialakítása a fürdő helyiségben tökéletesen kell, hogy tükrözze a használó elvárásait és a fürdésre vonatkozó egyéni igényeit.

 

Mindehhez elengedhetetlen számunkra, hogy folyamatosan kikérjük a építész és belsőépítész tervezők véleményét a termékeinkre vonatkozóan, hiszen ők azok, akik a megrendelővel kialakított személyes kapcsolat révén, a személyiség, életvitel, és egyedi igények alapján formába önti a megrendelő elképzeléseit.

 

A zuhanyfejek méretének növekedésével mind nagyobb mennyiségű víz gyors elvezetésére van szükség ezért a fejlesztések egy része a funkció tökéletesítését szolgálja. Azonban az elvezetésre szolgáló rendszer harmonikus illeszkedése a fürdőszoba enteriőrbe legalább annyira fontos, mint a műszaki tartalom. Az ACO rozsdamentes fényesített felületei tökéletes biztonságot és higiéniát nyújtanak, az üveg és WPC anyagok felhasználása által pedig dekoratív részeivé válnak a fürdőhelyiségeknek. Termékeinket megtalálja a weboldalunkon: www.zuhanyfolyoka.hu

 

ACO

 

 

*

AGC Glass Hungary

AGC Glass Hungary Kft.

 

Az Év Lakberendezője pályázat, pályakezdő lakberendező kategória támogatása számunkra kiemelkedően fontos, hiszen a frissen végzett lakberendezők szakmai tanulmányaik során rengeteg építészeti alapanyaggal, dekorációs termékkel találkoznak. Így lényeges felhívni a figyelmüket egy olyan speciális építőanyagra, mint az üveg, és abban rejlő szépségek mellett, alkalmazásának technikai követelményeire, speciális feltételeire is.

 

Az AGC Glass Europe a világ vezető síküveg gyártója. Székhelye Belgiumban található. Spanyolországtól Oroszországig minden országban jelen van gyártó és feldolgozó üzemekkel illetve értékesítési központokkal. Magyarországon, az AGC Glass Hungary Kft. telephelye Környén található, ahol autóüveg gyártással foglalkoznak, immáron több mint 10 éve.

 

A szintén Belgiumban működő Fejlesztési és Kutatási Központ munkatársainak köszönhető a belsőépítészek, lakberendezők által kedvelt Lacobel® / Matelac® dekorációs termékcsalád. Termékeinket megismerheti a weboldalunkon: www.yourglass.com

 

AGC Glass Europe

 

 

*

Apeker Kft.

Apeker Kft.

 

Az Apeker Kft. több mint 20 éves múlttal rendelkezik, a Magyarországon jól ismert, általunk régen bevezetett spanyol és lengyel épületkerámia gyárak képviseletét látja el, mellette oktatási és disztribúciós központként működik. A kiállító gyári bemutatóterem, oktatási és logisztikai központ a Budaörsi Ipari Parkban található. A képviselt és forgalmazott márkák között van a Pamesa, a Navarti, a Gres de Valls, az Ecoceramic, az Ape Cerámica, a Carmen Cerámica, az Apavisa, az Aparici, az Azteca, a La Platera és a Gres de Aragon.

 

Az Apeker Kft., mint gyári képviselet, támogatja a tehetséges lakberendezőket, akik a mostani divatirányzatokból, és burkolattrendekből a lehető legfantáziadúsabb és legötletesebb belső tereket tudják megteremteni a megrendelők számára. Hiszen a gyárak számára nem csak a tömegértékesítés a fontos, hanem az is, hogy rendkívül sok, magas minőségű enteriőr valósuljon meg. Ehhez a lakberendezők szakmai tudása elengedhetetlen, ezért fontos számunkra az ő segítésük és támogatásuk.

Weboldalunk címe: www.apeker.hu

 

Apeker Kft.

 

 

*

Cadline Kft.

Cadline Kft.

 

Az ARCHLine.XP tervezőprogram építészek és belsőépítészek számára nyújt megoldást arra, hogyan kombinálható a CAD szoftverek precizitása az elképzelt ötletek gyors és látványos megjelenítésével.

 

A 2017-es verzió a látványtervezés új szintjét teszi lehetővé. A Virtuális Lakásbejárás azt az illúziót kelti, mintha a már elkészült lakótérben néznénk körbe, sétálnánk helyiségről helyiségre. A 360 fokos látványterv néhány kattintással megvalósítható, és a VR Box szemüveg használatával a hatás egyenesen lenyűgöző.

 

A programot fejlesztő CadLine Kft. büszke arra, hogy ismeri és figyelembe veszi a felhasználók igényeit. Immár hagyomány a „Hónap képe” és az „Évszak hangulatmontázsa” pályázat, mellyel a tervezőknek nyújtanak támogatást abban, hogy minél szélesebb közönség előtt mutathassák meg munkáikat.

 

Weboldalunk címe: www.archline.hu

 

ARCHLine

 

*

Elter Világítás

Elter Világítás

 

Modern és klasszikus stílusú lámpákat magába foglaló Nowodvorski és TK Lighting márkák mellett, klasszikus stílusú, kiváló minőségű, réz (Amplex), design (AZzardo, Zuma) és építészeti stílusú LED lámpákat (Aquaform) is megtalál kínálatunkban, melyet a Norlys norvég tulajdonú lámpagyár prémium kategóriás kültéri lámpái tesznek teljessé.

 

Termékpalettánkat gazdag választék, termékeinket megbízható minőség jellemzi. Az anyagok széles skálája, a lámpák formatervezése megteremti a lehetőséget arra, hogy szinte minden világítástechnikai problémára megoldást kínáljunk, legyen az igényes magánlakás, hotel, kávézó vagy étterem!

 

Ahogy egy lakberendező munkájában, termékeinkben is ötvöződik a funkcionalitás a kreativitással. A pályázat támogatásával szeretnénk elősegíteni a szakma fejlődését.

 

Termékeinket megtalálja a weboldalunkon: www.elter.hu

 

Elter

 

*

Exotic Wood Kft.

Exotic Wood Kft.

 

Nagyon fontos számunka a Lakberendezők támogatása, ugyanis az otthon design és az építőipar területén mi vagyunk a lakberendező „kiszolgáló személyzete”, akire számíthat, és akiben hosszú távon megbízhat.

 

Az építkezések vagy a felújítások során a lakberendező tartja kézben és tervezi meg a lakás vagy ház komplett berendezését, színvilágát, harmóniáját. Szeretnénk szakértelmünkkel hozzájárulni ehhez a munkához, és rajtuk keresztül eljutni azon igényes fogyasztókhoz, akik a magas minőségű termékeinket keresik.

 

Az Exotic Wood Kft. trópusi fa kültéri-, és beltéri-, valamint WPC burkolatokat forgalmaz. Termékeinket Brazíliából, Ázsiából, Portugáliából, Németországból, Malajziából és Indonéziából importáljuk.

 

Főbb profilok:
Kültéren: Trópusi fából készült teraszburkolatok, valamint a manapság igen elterjedt EWOplank ECO WPC (Wood Plastic Composite) teraszburkolatok, kerítések, pergolák és falburkolatok.
Beltéren: Trópusi fa parketták, melyek tömör svédpadlók, többrétegű szalagparketták és avantgard (ipari) parketták, valamint munkapultok, melyek fürdőszobákba, konyhákba és lépcsőknek is kiválóan alkalmasak.

 

Termékeinket áttekintheti weboldalainkon: www.exoticwood.huwww.wpcterasz.hu

 

Exotic Wood

 

 

*

Hungexpo Zrt.

Hungexpo Zrt. Magyarország

 

 

*

Internorm Ablak Kft.

Internorm Ablak Kft.

 

 

*

Junior Art Center

Junior Art Center

 

 

*

Kludi

Kludi Szerelvények Kft.

 

Úgy érezzük, hogy lakberendezői és a csaptelep gyártói szakmának van egy közös keresztje: a laikus számára a szakértelem, mint hozzáadott érték, láthatatlan. Mint ahogyan egy ház vagy lakás enteriőrje is akkor válhat élhető otthonná, ha hozzáértéssel alakítják ki, a csaptelep készítése sem csak egy rézöntvény krómozását jelenti.

 

Hiszünk benne, hogy a lakberendezők, akik pontosan értik, mit jelent ez a „láthatatlan” szakértelem, fontosnak tartják, hogy munkájuk során a fürdőszobai és konyhai enteriőrökbe is csak a legkiválóbb termékeket álmodják meg, hiszen a betervezett termékek az ő munkájuk minőségét is képviselik.

 

A szakmai fejlődés egyik elengedhetetlen mozgatórugója pedig, ha munkánk időnként megmérettetik – a KLUDI termékek is számos kategóriában nyertek díjakat az elmúlt években különböző, nemzetközi designversenyeken – így örömmel támogatjuk az Év Lakberendezője pályázatot.

 

A Kludi 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. Az egykori mendeni kisvállalkozás az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött, mely közel 50 éve van jelen a hazai piacon. Konyhai és fürdőszobai csaptelepek elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek megbízható minőséget képviselnek. A mindmáig európai üzemekben – többek között Diósdon – készülő csaptelepek között számos, különleges funkciójú, valamint rangos díjakat (iF design award, Plus X award) elnyert termék is található.

 

A Kludi, a termékfejlesztések és trendkövető design mellett, a szolgáltatásokra is nagy hangsúlyt fektet, ennek alappillérei az 5 év garancia, a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás, a szervízszolgáltatás, a termék-felelősségbiztosítás, és a közvetlen gyártói infovonal.

Weboldalunk címe: www.kludi.hu

 

Kludi Szerelvények Kft.

 

*

Legrand Zrt.

Legrand Zrt.

 

AMIKOR KAPCSOLNI KELL

 

A stílus fontos. Nem csak a dísztárgyakra és színes dekorációkra, hanem a villamos szerelvényekre is igaz ez. Egy-egy kapcsoló a funkcióján túl dísze is lehet a lakásunknak. A különböző villamos szerelvényeket jellemzően a lakberendezés utolsó fázisaként szokták megvásárolni, mégis fontos, hogy előre eldöntsük mit és hová szeretnénk felszerelni. A szerelvények ellátják a feladatukat, de hogy illeszkedjenek is a lakás hangulatához, segítségül hívhatjuk a lakberendezők tudását.

 

A Legrand gyártóként kiemelten fontosnak tartja, hogy ez a szakértői közönség megismerje a termékeinket és megismertesse azokat a nagyközönséggel. Tesszük ezt azért, mert a Legrand termékek a funkciót ötvözik a dizájnnal, ezzel segítve az otthonok kényelmét.

 

A Legrand Zrt. vezető helyen áll a világban a klasszikus villanyszerelési és kisfeszültségű villamosszerelési termékek piacán – tervez, gyárt és értékesít. Termékkínálatunkat 20.000 különféle, évi 18 millió darab eladott termék alkotja. Termékeink minden tekintetben megfelelnek a szigorú magyar (TÜV) és nemzetközi vizsgálati követelményeknek.

 

Látogasson el honlapunkra a részletekért! www.legrand.hu

 

Legrand Zrt.

 

*

MAXCity.logo

MAXCity

 

 

*

Miele

Miele Kft.

 

 

A Miele világszerte a prémium háztartási készülékek vezető gyártója a főzés, sütés, gőzpárolás, hűtés/fagyasztás, kávékészítés, mosogatás, mosás és padlóápolás területén. Ezt egészítik ki az ipari mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, valamint a tisztító és fertőtlenítő készülékek és sterilizátorok az egészségügyi intézmények és laboratóriumok számára („Miele Professional“). Az 1899-ben alapított vállalat 8 gyártóüzemet működtet Németországban. A Miele olyan termékeket kínál ügyfeleinek, amelyek a hosszú élettartam, a teljesítmény, a kezelési kényelem, az energiahatékonyság, a design és a szerviz terén a legmagasabb színvonalat képviselik.
Termékeink számos elismerést, díjat nyertek: iF Design Award 2017, Red Dot Design Award 2016, Fenntarthatósági díj nagyvállalati kategóriában 2016, best brands 2016

 

Már hosszú évek óta a LOSZ szakmai partnerei vagyunk, minden évben támogatjuk ezt a pályázatot. Mindig érdeklődve várjuk, hogy készülékeinket milyen környezetbe tervezik meg, illetve milyen ötletes megoldásokkal használják fel.

 

A Miele termékeit a pályázat által is közelebb hozzuk a lakberendezőkhöz, akik így megismerkedhetnek a készülékekkel, illetve a beépítési lehetőségekkel. Bármikor a segítségükre állunk, ha megakadnak vagy kérdésük van.

 

Miele

 

 

*

Mosaic Del Sur

MOSAIC DEL SUR

 

 

A 2002-ben alapított spanyol cég, a XIX. és XX. századi Európában nagyon elterjedt és ma is „trendi“ személyesíthető mintás burkolatokat gyárt és forgalmaz. A gyár Tangierben (nemzetközi gyártelep), irodáink Malagában, showroomjaink Európa több városában megtalálhatóak, mint Párizs, London, Madrid, Malaga és Róma

 

Termékeink:

Hagyományos cementlap: több száz minta lehetséges 72 színben. Válasszon egy mintát, és a színeit, 5 hét alatt legyártjuk. 12000 m2 raktárkészlettel segítjük a sürgős megrendeléseket.
Granitolap: márvány és üveg darabokkal megerősített cement, érdekes „vintage“ kinézetű lapok. Minták és színek amelyek bármely tervbe könnyen beilleszthetőek.
Zellige: természetes agyag 65 különböző színben. Zellige arany, ezüst és bronz árnyalattal. Kivághatunk bármely formát amit elképzelnek.

 

Az Év Lakberendezője pályázaton való részvételünknek elsődleges célja az, hogy megismertessük termékeinket a tervezőkkel és lehetőséget adjunk arra, hogy érdekes kreációkat ajánljanak terveikben a vásárlóknak.

Weboldalunk címe: www.mozaiklap.com

 

Álmodjanak! Legyártjuk!

 

Mosaic Del Sur

 

*

PPG Trilak Kft.

PPG Trilak Kft.

 

 

*

Rio Design

Rio Art & Design

 

A lakberendezők kiváló együttműködése a Rio Art & Design üzlettel már teljes mértékben a hétköznapok részévé vált. Egy valóban napi kapcsolatról van szó, hiszen együtt közösen valósítjuk meg a vevők álmait, vágyait. Hatalmas szakmai tapasztalat, az aktuális trendek ismerete és alkalmazása, széles vásárlói körökkel való jó kapcsolat a legfontosabb jellemzői az üzlettel együtt dolgozó lakberendezőknek.

 

A Rio Art & Design a magas minőségű ADA és Tom Tailor ülőgarnitúrák egyik legnagyobb magyarországi forgalmazója, illetve az ezekhez szorosan illeszkedő egyedi tervezésű és kivitelezésű fabútorok, asztalok, székek, polcok, szekrények gyártója. Természetesen a bútorok mellett szőnyegek, lámpák, festmények és dísztárgyak is színesítik a kínálatot.

 

Ez a hatalmas kínálat és a lakberendezők hozzáadott tudása az alapja annak, hogy mindenki megtalálja nálunk azt, amitől otthona valóban otthonossá válik! Látogassa meg weboldalunkat: www.riodesign.hu

 

Rio Design

 

 

*

spatrend_logo

SpaTrend Kft.

 

 

Fontos számunkra, hogy minél szélesebb körben ismertté tegyük a wellness tér prémium kategóriás termékekkel való berendezésének lehetőségét. Sokat dolgozunk azon, hogy a SpaTrend által forgalmazott masszázsmedencék, kerti bútorok és további kültéri termékeink képanyagát a lakberendezők számára 3D-ben is rendelkezésre bocsáthassuk. Örömünkre szolgál, ha a lakberendezők a terasz és kert terveit a mai modern ízlés és kényelmi szempontok figyelembevételével készítik el, ezért ajánlottuk fel díjunkat az Év Lakberendezője pályázatra.

 

A SpaTrendnél Európa egyik legnagyobb és legszélesebb választékkal rendelkező jakuzzi szalonját üzemeltetjük, emellett prémium kategóriás, formatervezett kerti bútorok professzionális gázüzemű és faszenes grillsütők, árnyékolók, napellenzők és napernyők forgalmazásával foglalkozunk. Termékeink kiválasztásában folyamatosan a legmagasabb minőséget tartottuk és tartjuk szem előtt.

 

Elégedett ügyfeleink a tanúi annak, hogy személyes tanácsadásunkkal mindent megteszünk azért, hogy a kültér berendezése, a jakuzzi és kerti bútor vásárlása öröm legyen. Ügyfeleinkkel való kapcsolatunk nem ér véget a vásárlás pillanatában, szakértelmünkkel, tanácsainkkal, szerviz szolgáltatásainkkal és közösség teremtő rendezvényeinkkel hosszan tartó és szoros kapcsolatot ápolunk vásárlóinkkal.

Látogassa meg weboldalunkat: www.spatrendexpo.hu

 

SpaTrend

 

*

Stilushaz logo 280x188

Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola

 

 

A Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolát 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy tudásunk legjavát nyújtva képezzünk igazán jó lakberendezőket. Olyan szakembereket, akik kreatívan alkotnak, átfogóan, komplex módon gondolkodnak, konstruktívan állnak a feladathoz és akik a megoldandó feladatokban nem problémát, hanem kihívást látnak. A folyamatosan fejlesztett tematikának és módszertannak köszönhetően végzett hallgatóink sikerrel állnak helyt a szakmai életben.

 

Növendékeink évről évre sikerrel szerepelnek különféle szakmai pályázatokon, és gyakorló tervezőként is sikeresek a szakma legkülönfélébb területein.

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége tagiskolájaként nagyon fontos számunkra Az Év Lakberendezője pályázat támogatása, mert a LOSZ tagság megkönnyíti hallgatóink számára az elindulást új szakmájukban. A szakmai rendezvények, pályázati lehetőségek és szakmai kapcsolatok révén a hallgatók könnyen és gyorsan be tudnak kerülni a szakmai vérkeringésbe, ami kezdő tervezőként nagy helyzeti előnyt jelent.

Weboldalunk címe: www.stilushaz.hu

 

Stílusház

 

*

Tubadzin

Tubadzin 

 

 

Tubadzin manapság nem csak a legmodernebb technológiával rendelkező, hanem elismerten a legszebb dizájnú burkolatgyártó is Lengyelországban – ezt számos nemzetközi és hazai elismerés alátámasztja. A minták kidolgozásán Európa egyik legnagyobb tervezőcsapata dolgozik a gyárban, de együttműködnek a Łódźi Képzőművészeti Akadémiával is.

 

A gyártó különös hangsúlyt fektet a lakberendezőkkel való kapcsolat építésére és megerősítésére, ennek jele az a pályázat is, amelyet immár második éve nemzetközi szinten is kiírt (Tubadzin Design Awards). Szeretnénk, ha a gyár termékeit a magyar lakberendezők is minél jobban megismernék, megszeretnék. Ehhez hívjuk meg AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE pályázat résztvevőit is, külön ráirányítva figyelmüket aktuális újdonságainkra: a Prestige Line és Monolith kollekciókra.

Weboldalunk címe: www.tubadzin.pl

 

Tubadzin

 

*

Villeroy&Boch logo

Villeroy & Boch Magyarország Kft.

 

 

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elkötelezetten támogat minden olyan kezdeményezést, amellyel lehetősége van a szakmai munka támogatására, elismerésére. Az Év Lakberendezője pályázat során pedig amellett, hogy újabb és újabb csodás munkákat ismerhetünk meg, felfedezhetünk újabb tehetségeket is.

 

A Villeroy & Boch AG az 1992-es privatizáció során vásárolta meg az egykori Alföldi Porcelángyárat, amely ma már Villeroy & Boch Magyarország Kft.-ként működik. Hazánkban két márkát, a Villeroy & Boch-ot és az Alföldit képviseljük, miközben a szaniter kerámia piacon megközelítőleg 50%-os piaci részesedéssel rendelkezünk. A közel 270 éves Villeroy & Boch a világ egyik vezető prémium kerámia márkája.

Weboldalaink: www.villeroy-boch.hu és www.alfoldi.hu

 

Villeroy&Boch

 

***