InnoConcept

Az InnoConcept Design adminisztrációs munkatársat keres!

Az InnoConcept Design keres bővülő csapatába lelkes munkatársat adminisztrációs területre!

 

Szívesen dolgoznál egy design üzletben, gyönyörű bútorok és lakberendezési kiegészítők között Óbudán? Szeretsz emberek között forgolódni, szervezkedni és bírod az adminisztrációt? Lehet, hogy pont téged keresünk!

A leendő munkatársunk elsődlegesen adminisztrációs és online webáruház tartalomkezelési feladatokat lát el; mint például a számlázás, ajánlatírás, rendelés felvétel- és leadás és egyéb ügyintézés. Ő végzi a webáruház adminisztrációját; termékleírásokat ír, képeket szerkeszt, termékeket tölt fel. Ügyesen kezeli tehát a számítógépet, elboldogul a táblázatokkal; és alapvetően gyorsan megtanulja a számítógépes rendszerek használatát. Ha a helyzet úgy kívánja, az ügyfélszolgálati feladatokba is besegít, bekapcsolódik rendezvényeink szervezésébe.

Fontos a jó kommunikációs készség, a proaktív beállítottság, pozitív és energikus hozzáállás, kommunikációképes – szóban, írásban – angol nyelvtudás.

Mivel szeretjük a hatékonyságot és jól érezni magunkat a bőrünkben, igyekszünk munkatársainknak is ezt biztosítani. Vannak közös csapatprogramok, biztosítunk fejlődési lehetőséget, utazunk külföldi vásárokra, jófejek az ügyfeleink.. 🙂

Talpraesett, önálló, lakberendezés- és tárgykultúra iránt érdeklődő lelkes és pozitív pályázók jelentkezését várjuk. Ha szívesen foglalkoznál az InnoConcept bútoraival, design tárgyaival, lakberendezési kiegészítőivel, ne habozz; küldd el fényképes önéletrajzodat a fizetési igényeddel a noemi.peli@innoconcept.hu címre.

Kezdés: azonnal
Munkavégzés helye: 1033 Budapest, Bogdáni út 1.
Munkavégzés ideje: H-P 10-18, havi 1 szombattal, ami lecsúsztatható
(Csak a fentebb megjelölt módon beküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni. Jelentkezési határidő: 2020.03.10.)

www.innoconcept.hu

Nem a Te álommelód? Kérjük oszd meg pályázatunkat ismerőseiddel!

Innoconcept Design
InnoConcept