Luxury Home Design - Világ körül

Padlóinkkal a világ körül

Sziasztok!

Enyedi Judit vagyok és mindenkit üdvözlök a Luxury Home Design csapata nevében!

Azt hiszem, hogy mindenki egyetért velem abban, hogy a 2020-as esztendő mindannyiunk számára emlékezetes marad. Ez az év rávilágított a legfontosabb dolgokra, amiket időnként természetesnek veszünk, mint egészség, család, munka, szeretet, türelem és az emberi összetartás. Mindegyik külön-külön is nagyon fontos, de ez az év megtanította nekünk talán a legfontosabbat, hogy csak is együttes összetartással tudunk győzni egy láthatatlan erővel szemben. Sok minden átértékelődött mindannyiunk életében és leginkább szabadságunk hiányát érezzük. Tudjuk, hogy a korlátozott életvitel értünk van, mégis mindezt rosszul éljük meg. Szabadon jönnénk-mennénk változatlanul és utaznánk a világban tapasztalatokat, élményeket gyűjtve.

 

Luxury Home Design - Világ körül
A Luxury Home Design csapata ennek szellemében egy világkörüli utazásra szeretne invitálni titeket. Titeket, akik szeretitek felfedezni az újdonságokat, kultúrákat, egyedi, különleges tárgyakat és ez által megismerni a legújabb padlótrendeket. Csapatunkkal közösen arra gondoltunk, hogy a kialakult járványhelyzet miatt a biztonsági körülményeket továbbra is figyelembe véve, a modern technika segítségével elkalauzolunk titeket a világ 8 csodás tájára.

 

Luxury Home Design - Világ körül
Újdonságaink az év vége felé érkeztek meg hozzánk, amit Magyarországon elsőként prezentálunk felétek egy utazás keretein belül. Egyedi ötletünk által bepillantást nyerhettek egy-egy ország városainak társadalmi, gazdasági és kulturális életébe.

Annyit előjáróban elárulunk, hogy soha nem látott, nagyon izgalmas, inspiráló, egyedi megoldásokat láthattok majd tőlünk. A neves tervezők a megszokott alkotásokhoz képest ezúttal eltérő, egyedi megoldásokat hoztak létre. Hogy mi inspirálta őket és hogyan készültek-e remekművek azt sorozatunkban tőlünk megtudhatjátok. Kolléganőmmel felváltva egyenként mutatjuk be nektek az országok városai ihlette termékeket.
Kedvcsinálónak lássuk a helyeket ahová idegenvezetőként elkalauzolunk Titeket.

Luxury Home Design - Világ körül

 

Luxury Home Design - Világ körül

 

Ha felkeltettük érdeklődéseteket és szívesen részt vennétek velünk egy világkörüli utazásban, hogy megismerjétek egy új oldalról bemutatva termékeinket, akkor nem kell mást tennetek csak regisztrálni az alábbi linken a 2021. januárban induló mini videó sorozatunkra.

Luxury Home Design - Világ körül

Addig is kövessetek minket közösségi oldalainkon.
facebook.com/LuxuryHomeDesignKft
instagram.com/luxury_home_design_kft

 

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk veletek! Addig is vigyázzatok magatokra!
Gyertek velünk utazni! Öveket becsatolni, utazásra fel!

 

Luxury Home Design
csapata