ART-MOON Faipari Kft.

ART-Moon Faipari Kft.


Céges Tag
Pécs | Magyarország

 

+36 30 235 5537
artmoonkft@gmail.com

Bemutatóterem: 7622 Pécs, Batthyány u. 9.
Asztalosüzem: 7626 Pécs, Galamb József utca 9.

facebook.com/artmoon.hu
instagram.com/artmoon.hu

www.artmoon.hu

Az ART-Moon filozófia – Szeretjük és tiszteljük a fát!

Szenvedélyünk a fa és annak megmunkálása, amely megmutatkozik minden egyes elkészített darabunk részleteiben. Bútorainkkal olyan belső tereket teremtünk, amelyek nemcsak az otthont, hanem az egyént is meghatározzák. A helyi, őshonos diófa erdők fáit használjuk fel. Évgyűrűiket a természet növeszti, amely sosem ismétli önmagát, ettől olyan különlegesek darabjaink.

Elkötelezettek vagyunk a hagyományos kézműves gyártási technikák iránt.

Kreativitás és minőség

Eljárásunk során a csomók, kinövések, erezetek, repedések, sötét magok megmaradnak a fametszeteken. Ettől lesz minden egyes darabunk egyedi, színében hol sötétebb, hol világosabb, formavilágát tekintve pedig néhol egyenes, néhol vadul rusztikus.

A tervezés során szakembereink átfogó koncepció kialakításával segítik ügyfeleinket és alkotják meg a különböző személyes dizájnokat, egyedi elképzeléseik alapján. Nemcsak garanciát vállalunk termékeinkre, de az elkészítés során nem használunk káros anyagokat. Az alapanyagok egyedi megmunkálása eredményezi a legmagasabb minőséget. Segítünk megvalósítani ötleteit, formába önteni elképzelései!

Tervezés az Ön igényei szerint

Olyan manufaktúra vagyunk, amely elkötelezett a kézműves kivitelezés és gépi technológiai megmunkálás ötvözése iránt. Egyedi tervezésű bútorokat gyártunk kereskedelmi és lakossági projektekhez az egész ország területén. Minden egyes legyártott bútordarabunk mögött a részletes tervezés, a legjobb minőségű anyagok kiválasztása és a rendkívül precíz kivitelezés rejlik.

Szeretjük a technikailag összetett projekt kihívásokat, ahol kreatív képességeinket felhasználva innovatív megoldásokat dolgozhatunk ki.

Partneri kapcsolatok

Bútor kollekcióink testre szabhatóak az Ön igényeinek és otthonának megfelelően, legyen szó a méretváltozásról, az anyag kiválasztásáról, a kivitelezésről vagy bármilyen apró, egyedi részletről.

Belsőépítészekkel és lakberendezőkkel együttműködve magánházak egyedi bútordarabjainak legyártása mellett, vállaljuk szállodai vagy irodai projektek kivitelezését is. Saját tervező csapatunk együttműködve lakberendezőkkel és belsőépítészekkel kidolgozza terveit a kezdeti tömör vázlatjavaslatoktól kezdve a teljes CAD rajzokig és modellezésig.

ART-MOON Faipari Kft.

KÉPEK