Berill Bútorműhely

Berill Bútorműhely

A SIBU DESIGN forgalmazója: Berill R Belsőépítészeti Kft.


Céges Tag
Eger | Magyarország

 

H-3300 Eger, Berva-völgy tere 1.

Nyitvatartás:
Hétfő: 08:00-16:00
Kedd: 08:00-16:00
Szerda: 08:00-16:00
Csütörtök: 08:00-18:00
Péntek: 08:00-16:00

Kapcsolattartó: Laczkó Zsolt

+36 20 350 2805
sibu@berill.hu

www.berill.hu

Ha különleges, exkluzív megjelenésű falfelületben, bútorban gondolkodik, akkor a SIBU termékeit nézze meg. Csak a SIBU gyárt ilyen minőségű burkolatokat, melyek tökéletes bőrhatással, csiszolt, vagy koptatott fém, matt vagy tükörfényes felületekkel bírnak.

SIBU

Mi is a SIBU dekorpanel?
Beltéri falfelületek, bútorok design-borítására alkalmas prémium dekorlapok, melyeket ragasztva, vagy a mágneses hátfallal rendelkezőket az arra alkalmas felületre tud rögzíteni.

Hol alkalmazható?
Exkluzív belső terekben, elsősorban falfelületek borítására lakásokban, irodákban, tárgyalókban, szállodákban, igényes üzlethelyiségekben, kiállítási installációknál.

Miért más, különleges a SIBU dekorpanel?

  • Falfelület – bútor – kárpit. Ugyanaz a motívum, szín, struktúra a falon és az étkezőasztalon? A dekorpanelekkel és a kárpitozásra, valamint dekorációs célra is használható dekoranyagokkal ez is megvalósítható.
  • ANTIGRAV megnevezésű, illesztési hézag nélkül, szorosan egymás mellé rakható, extra könnyű paneleket elsősorban nagy, egybefüggő felületekhez fejlesztették ki.
  • Minőségi kompozit alapanyagok, újrahasznosítható, természetbarát összetevőkkel.
  • Nagy méretben készülő panelek: 2600 x 1000 mm
  • Egyes termékei hajlíthatóak, így pl. az íves pultokhoz tökéletes megoldást adnak.
  • A legtöbb dekor elérhető mágneses kivitelben is, így percek alatt lecserélhetjük akár az egész falburkolatot is. Előnyös lehet ez például olyan helyiségekben, ahol egymástól nagyon eltérő rendezvényeket tartanak, mert így mindig a szóban forgó esemény stílusához igazíthatjuk a teljes belső teret is.

A Berill R Belsőépítészeti Kft. (röviden Berill Bútorműhely) felső kategóriás, prémium minőségű egyedi bútorokat gyárt, illetve az osztrák SIBU DESIGN GmbH & Co KG magyarországi forgalmazója is egyben.

Szívesen látjuk előzetes egyeztetés után Egerben a bemutatótermünkben, ahol SIBU termékeket teljes méretben (2600 x 1000 mm) is megtekintheti.

Keressen a weben, vagy inkább jöjjön el hozzánk, a látottak biztosan meggyőzik, milyen minőségűek is a Berill és a SIBU termékei.

Berill Bútorműhely

KÉPEK