Betatherm Kft.

Betatherm Kft.


Céges Tag
Budapest, Miskolc | Magyarország

 

Bemutatóterem:
H-1222 Budapest, Háros u. 12.
+36 1 209 2472
+36 20 428 4096
mintabolt@betatherm.hu

Gyártás és forgalmazás:
H-3527 Miskolc, Sajószigeti út 2.
+36 46 432 266
betatherm@betatherm.hu

www.betatherm.hu

A Betatherm Kft. 1990 óta foglalkozik acél fűtőtestek gyártásával. Termékeinket nagy méretválasztékban, sok színben készítjük és egyedi igények kielégítésére is képesek vagyunk. Családi tulajdonban lévő vállalkozásunk nemcsak a hazai piacon vált széles körben ismertté, hanem Európa szinte minden országába exportáljuk termékeinket. Sikereink alapját a minőség melletti elkötelezettség, a vevői igények maximális figyelembevétele és a gyártmányválaszték ezzel összhangban történő bővítése jelenti.

Fejlesztési alapelveink közé tartozik, hogy a hőigény biztosításán túl a radiátoroknak belsőépítészeti elemként is működniük kell. Egy radiátornak nemcsak funkciójában, hanem megjelenésében is illeszkednie kell a környezetéhez. Célunk, hogy a design és funkció szerves egységet alkosson és minden esetben a hely stílusának és a felhasználói igényeknek legjobban megfelelő formájú és színű terméket ajánljunk. A radiátort nem egy megtűrt épületgépészeti alkatrésznek, hanem bútordarabnak kell tekinteni.

Termékeink közözött megtalálhatók a fürdőszobába, konyhába, előszobába, lakószobába való radiátorok, célszerűen felszerelhető kiegészítő tartozékokkal, igény szerint akár térelválasztó kivitelben is. Minden termékünket szavatolt minőségű acélból készítjük, kizárólag hegesztéses eljárással. Speciális előkezelés után elektrosztatikus porfestékkel, alapkivitelben fehérre, vevői igények alapján pedig minden elképzelhető színre lakkozzuk. A fali tartók és légtelenítő szelepek a radiátorok tartozékát képezik. A karton csomagolás a szállítás és raktározás során megakadályozza a külső sérüléseket.

Cégünknél ISO 9001 és ISO 14002 minőségbiztosítási rendszert működtetünk, minden termékünket CE megfelelőségi bizonylattal látjuk el, és az előírások betartásával beépített és üzemeltetett radiátorokra 5 év garanciát vállalunk. Jelenleg mintegy 70 munkatársunk dolgozik azon, hogy az Ön otthonába is az enteriőrnek megfelelő, műszakilag kifogástalan minőségű fűtőtestek kerüljenek.

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal. A www.betatherm.hu honlapunkat igyekszünk naprakész információkkal feltölteni, vevőinket web-áruházunkon keresztül is ki tudjuk szolgálni.

Betatherm Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK