CadLine Kft.

ArchLine

CadLine Kft.

 

Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 3/B.
Telefon: +36 1 388 9733, +36 1 454 1678
E-mail: info@cadline.hu
Web: www.archline.hu

 

Közösségi oldalaink linkjei:
Facebook: https://www.facebook.com/archlinexp?fref=ts
Instagram: https://instagram.com/cadline_network/
Pinterest: https://www.pinterest.com/cadlinenetwork/
Twitter: https://twitter.com/cadline_kft

 

A CadLine Kft. 1991-ben alakult Budapesten, magyar tulajdonosokkal. A cég létrehozásának célja egy új CAD szoftver fejlesztése volt, mely építészek és belsőépítészek számára nyújt versenyképes megoldást arra, hogyan kombinálható a CAD szoftverek precizitása az elképzelt ötletek gyors és látványos megjelenítésével.

 

ARCHLine.XP Interior
Az ARCHLine.XP Interior egy olyan széleskörű belsőépítészeti tervező szoftver, amely lehetővé teszi teljes lakóterek, konyhák, fürdőszobák, irodák, kereskedelmi egységek tervezését és prezentációját.
Teljes mértékben segíti a munkát az alaprajztól, a tervezéstől haladva a dokumentációig. Párhuzamosan dolgozhat tervein a 2D tervrajzokon és a 3D ábrákon, ezzel látványosabbá és kézzelfoghatóbbá téve a tervezés folyamatát. Egyszerűen és gyorsan megvalósíthatja elképzeléseit a burkolástól a bútorozásig. A bevilágítástól kezdve a berendezési tárgyak elhelyezéséig, könnyen, szakszerűen, látványosan tudja ötleteit bemutatni a megrendelőinek. A tervezők körében több ezer elégedett felhasználót jegyzünk világszerte.

 

Oktatás Lakberendezőknek
A CadLine Kft. felhasználóbarát és gyakorlatias megközelítésű workshopokat kínál teljesen kezdő és haladó felhasználóknak egyaránt. Az Interior Design workshopok célja, hogy gyakorlati úton sajátítsa el a CAD szoftver használatát a kezdő szinttől a haladóig más-más témát megismerve. A workshop anyagát lépésről lépésre tudja követni az oktatói instrukciók alapján, minden alkalommal valódi tervezési fogásokat sajátíthat el és valós projektekkel dolgozhat.
A maximum 10 fős csoportjainkban lehetősége van arra, hogy kérdéseket tegyen fel, melyekre oktatóink készséggel válaszolnak!
A workshopokkal kapcsolatban további információk elérhetők a következő linken: www.archline.hu/workshopok/kezdo-szint/nappali-tervezes-1-es-szint

 

 

Szerzö: LOSZ

Megosztás
>TrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak