Casati Color Kft.

Casati Color Kft.


„A színek keltik életre környezetünket, a CASATI életre kelti a színeket!” – e szlogennel van jelen az olaszországi Casati a festékpiacon 1935 óta. Termékeink magukban hordozzák a minőséget, megbízhatóságot, garanciát.

A legújabb technológiáknak köszönhetően, a széles termék palettánkról a normál beltéri-kültéri festékek, zománcok, fakezelők és vakolatok mellett rengeteg különlegesség közül is választhattok.

Különleges termékeink közé tartoznak a lélegző falfestékek, penész elleni adalékok és lemosók, hő szigetelő falfesték, kenhető vízszigetelések és még sorolhatnánk. Ezekkel a termékeinkkel tudjuk a hétköznapi munkákat biztonságosabbá és egyszerűbbé varázsolni.

Mindezek mellett a Casati Color Kft Olaszországból hozta el a 21. század legforradalmibb festék családját, ami egy új korszakot indított el a faldíszítés és a lakberendezés világában… ez pedig a Casa Italia Decorativ Line. Legyen szó akár nyers látszóbetonról, mészkő felületről, krokodil bőr- kő –fa mintázatról, rozsdás felületről – nálunk biztos megtalálod a megoldást a tökéletes megvalósításra!

Merj nagyot álmodni, alkoss szabadon egyedit és megismételhetetlent a legjobb áron!

Semmi sem szabhat határt abban, hogy megvalósítsd álmaid falfelületét, MI segítünk!
Látogass el hozzánk és tapasztald meg a színek és az alkotás örömét!

Casati Color

TERMÉKEK

KÉPEK