Casati Color Kft.

Casati Color Kft.


Céges Tag
Taksony | Magyarország

 

+36 30 417 1819
casati@casati.hu

facebook.com/casaticolorhungary
facebook.com/dekorfalfestek.hu
instagram.hu/casaticolorhungary
instagram.com/dekorfalfestek

Bemutatótermünk – előzetes időpont egyeztetést szükséges:
H-2335, Taksony, Ipartelep 1.

www.casati.huwww.dekorfalfestek.hu

„A színek keltik életre környezetünket, a CASATI életre kelti a színeket!” – e szlogennel van jelen az olaszországi Casati a festékpiacon 1935 óta. Termékeink magukban hordozzák a minőséget, megbízhatóságot, garanciát.

A legújabb technológiáknak köszönhetően, a széles termék palettánkról a normál beltéri-kültéri festékek, zománcok, fakezelők és vakolatok mellett rengeteg különlegesség közül is választhattok.

Különleges termékeink közé tartoznak a lélegző falfestékek, penész elleni adalékok és lemosók, hő szigetelő falfesték, kenhető vízszigetelések és még sorolhatnánk. Ezekkel a termékeinkkel tudjuk a hétköznapi munkákat és a minden napi életet biztonságosabbá és egyszerűbbé varázsolni.

Mindezek mellett a Casati Color Kft Olaszországból hozta el a 21. század legforradalmibb festék családját, ami egy új korszakot indított el a faldíszítés és a lakberendezés világában… ez pedig a Casa Italia Decorativ Line. Legyen szó akár nyers látszóbetonról, mészkő felületről, krokodil bőr- kő –fa mintázatról, rozsdás felületről – nálunk biztos megtalálod a megoldást a tökéletes megvalósításra!

Sőt, mi több most már lehetőség van sitt és bontás nélküli felújításra is a Loggia gyártónk termékeivel!
Legyen szó bármilyen helyiségről, konyha, fürdő, zuhanyzó, mosdó, nappali bármilyen alapra csodás felületeket lehet varázsolni! Ezzel a fantasztikus megoldással óvni tudod a környezetet és a pénztárcád is!

Merj nagyot álmodni, alkoss szabadon egyedit és megismételhetetlent!

Semmi sem szabhat határt abban, hogy megvalósítsd álmaid falfelületét, MI segítünk!
Látogass el hozzánk és tapasztald meg a színek és az alkotás örömét!

Casati Color Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK