Coverart Design

Coverart Design


Céges Tag
Győr | Magyarország

 

+36 20 66 50614
info@coverart.hu

H-9025 Győr Bécsi út 14. (Dobrádi és Lányai ipari park)

facebook.com/Coverart-design-burkolatok
instagram.com/coverart_design_burkolatok

www.coverart.hu

Bemutatótermünk ezen formájában hatodik éve működik, de dekorációval való tevékenykedésünk 1994.-től datálható. Termékeink két fő termékcsoportja saját importból származik, melyek magyarországi forgalmazását látjuk el. Legtöbb termékünkkel kizárólagosak vagyunk. Az egyik termékcsoport: a Vinyl padlók, 9 Gyártó közel 700 fajta termékét forgalmazzuk. Egyszerűbb lakossági 2-3mm vastag ragasztható kivitelen át a magasabb igénybevételnek kitett megoldások is vannak kínálatunkban. Igényesebb ügyfelek részére exkluzív prémium típusok is rendelkezésre állnak. A másik fő termékcsoportunk Mikrocementek, amelyből sajátmárkás illetve több európai gyár termékképviseletét látjuk el. Az egyes felületi kialakítások, akár a felületi látvány, szín, vagy igénybevételeknek megfelelően, szem előtt tartjuk, hogy mindig az ügyfél igényeinek az adott projekthez a legmegfelelő anyagot ajánljuk. Ezért nem csak egy anyag amire esküszünk, ha nálunk megoldást keres valaki. A mindössze 2-3mm vastag fugamentes dekorbevonattal új vagy meglévő padlók falak bevonhatók. Kül és beltéri alkalmazás, meglévő csempefelületek, konyhapult…, modernizálható.

Dekorfestékek, Dekor vakolatok, mostanság egy igazán divatos termékkör. Szintén több cég, sok száz csodás felület kialakításához szükséges anyagaival tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Így a megálmodott falakhoz a legideálisabb választódhat ki. Örömünkre szolgált, hogy egyik Rozsda effekt dekorfestékünk felhasználásával készült a 2019-es Konyhakiállításon a LOSZ standja is. Mikrocement és Dekorfestékek megismeréséhez, az érdeklődőknek workshopok keretein belül tudjuk megmutatni azok szakszerű alkalmazását, melyet rendszeresen tartunk. Egyedi felületek megtervezésében, ezek előzetes minták készítésében is segítjük partnereinket, hogy sose legyen meglepetés a végeredmény, falakon, padlókon. Parafa hő és hangszigetelő vakolatok és festékek, epoxy és speciális bevonati rendszerek, legyen az multisport padlók és kosár vagy tenisz pálya bevonatok, szintén egy érdekes terület, mellyel speciális igényeket is ki tudunk elégíteni. 2022 Construma szakmai zsűrije a parafa tartalmú színező vakulatunknak ítélte oda a „CONSTRUMA DÍJAT”.

Termékeink forgalmazása mellett a kivitelezési munkálatokat is vállaljuk országosan, illetve külföldön. Fogalmazó, kivitelező, együttműködő partnereink körét folyamatosan bővítjük. Mikrocement, dekor festés kivitelező partnereink által a nálunk beszerezhető termékek szakszerű egyedi kivitelezési munkák megrendelésére is van lehetőség. Akár mindennapjainkra, munkánkra el tudjuk mondani, hogy SZERETJÜK AMIT CSINÁLUNK. Termékeink kínálatát a piaci igényekhez, alakítjuk folyamatosan. Számunkra fontos, hogy minden érdeklődő, megrendelő, együttműködő partner, megkapja azokat az információkat, kiszolgálást, vagy szakmai támogatást tőlünk amellyel a munkáját segíthetjük. Látogass meg bennünket bemutatótermünkben, és bemutatjuk Neked is termékeinket, vagy vegyél részt következő workshopunk valamelyikén. Teljes kínálatunkról honlapunkon tájékozódhatsz. Egyes termékeink webshopunkban is megrendelhetők.

Coverart Design

KÉPEK