CreaWall

CreaWall


Céges Tag
Tatabánya | Magyarország

 

+36 20 941 2263
info@creawall.hu

Kapcsolattartó: Jäger István
+36 70 634 8312
jager.istvan@creawall.hu

 

facebook.com/creawallpanel
instagram.com/creawall_decor_panel

www.creawall.hu

A CreaWall fali dekorpanel nem más, mint az elérhető kreativitás. A magyar gyártású fali díszítőelem könnyen felhelyezhető, jól alakítható elemekből áll, melyeket minőségi olasz dekoranyagokkal vonunk be. Használatával a helyiség hangulata melegebb, barátságosabb lesz.

A kétféle anyagvastagsággal, 4-4 méretben és 33 színben rendelhető termékből összesen 264 kombináció hozható létre, nem beszélve a végtelen számú és színű mintázatokról.
Büszkék vagyunk termékünkre, hiszen egyedi, saját fejlesztésű technológiánk biztosítja az állandó minőséget és a kedvező árat.

Nem elég a 264 variáció?
Ötven négyzetméter felett egyedi rendelést is teljesítünk, melyet több száz különböző dekoranyagot tartalmazó katalógusból választhat ki a megrendelő.

Egyediség minden áron.
A Media-Press `91 Kft. immár 30 éve van jelen a hazai piacon különféle innovatív és kreatív termékeivel. A CreaWall termékek egyedi nyomtatással, vakdombornyomással vagy présfólia nyomással is rendelhetők. Így már valóban csak a képzelet szab határt a belső térburkolatnak.

Egyszerű és nagyszerű!
A CreaWall egyik hatalmas előnye, hogy utólag is telepíthető, nem igényel sem különösebb szakértelmet, sem felület előkészítést (csupán pormentes száraz felületet). A termék jól kombinálható más anyagokkal, felrakásához szilikon ragasztót ajánlunk a könnyű pozicionálás miatt.
A szettek, bár megadott számú, színű, méretű és vastagságú paneleket tartalmaznak, nem kötelezik a felhasználót annak az adott összeállításnak az alkalmazására. Könnyen átalakíthatók az előre megtervezett minták, melyekre igény esetén egyedi nyomtatás, présfólia nyomás vagy formalakk nyomás kérhető. A több féle vastagság pedig térbeli játékra is lehetőséget ad.

A CreaWall jelenleg 70+ hazai üzletben érhető el, valamint 4 osztrák és 2 Romániában lévő üzletben is.

A CreaWallt folyamatosan fejlesztjük, új szettek, új anyagok és hamarosan nyomtatással kombinált szettek is elérhetők lesznek termékkínálatunkban.

CreaWall

KÉPEK