DECKO Hungary

DECKO Hungary


Céges Tag
Budaörs | Magyarország

 

+36 20 227 8470
admin@decko.hu

Kapcsolattartó:
Véghné dr. Csiki-Bege Éva

facebook.com/deckohungary
instagram.com/deckohungary
youtube.com/channel

www.decko.hu

Ismerje meg a DECKO Hungary kültéri és beltéri burkolati megoldásait!

Mi, a DECKO-nál az egyszerű de nagyszerű megoldások hívei vagyunk. Éppen ezért alkottuk meg hosszas fejlesztések után prémium kültéri és beltéri járólapjainkat, melyek ötvözik a DIY és a drága, szakemberek által lerakott burkolatok legjobb tulajdonságait. Egyedül, szakmai segítség nélkül telepíthetők, nem igényelnek karbantartást, könnyen tisztíthatók, kiállják az idő és az időjárás próbáját, vízhatlanok.

A Decko kültéri járólapokkal foglalkozó cégünket, mint a Csiki-Bege cégcsoport tagját először 2013. februárjában alapítottuk Ausztráliában, mely teraszok építésével és felújításával foglalkozott. Azóta több típusú wpc kompozit anyaggal dolgoztunk és kitapasztaltuk egyik-másik előnyét és hátrányát. Gyártónkkal kifejlesztettük az új, prémium DECKO klikkes járólapokat tömör kompozit lapokkal, melynek telepítése akár fele annyiba kerül, mint a hagyományos módon épített teraszoké.

Beltéri SPC Hibrid padlóburkolat egy teljesen új termékünk, hosszas tervezés eredménye. Szerettük volna, ha nem csak kültéri, de beltéri megoldást is tudunk nyújtani vásárlóinknak.

DIY, azaz csináld magad! – nem kell hozzá szakember, Mi magunk tudjuk könnyen telepíteni. Beltéri és kültéri termékeink is gondozásmentesek, hisz nem kell festeni, olajozni, lakkozni, stb. Tartós és stílusos, és már több éve előszeretettel alkalmazzák ügyfeleink. Közel 9 év alatt nem érkezett panasz kültéri termékeinkre, így bátran tudjuk vállalni a 10 év garanciát és a visszavásárlási garanciát is! Magyarországon 2020-ban kezdtük a DECKO kültéri járólapok forgalmazását, a beltéri SPC padlókat 2022. tavasza óta forgalmazzuk rendkívül jó ügyfélelégedettséggel.

DECKO Hungary

TERMÉKEK

KÉPEK