Diego

DIEGO


Céges Tag
Magyarország

 

+36 29 567 677
info@diego.hu

facebook.com/DIEGOhomestyle
instagram.com/diego_magyarorszag
youtube.com/user/DIEGOhomestyle
diego.hu/blog

 

Áruházak:
diego.hu/aruhazaink

További újdonságokért és trendekért látogasson el webshopunkba:
www.diego.hu

www.diego.hu

A DIEGO egy dinamikusan fejlődő nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, mely három országban képviselteti magát: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, több mint 160 áruházzal. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékkínálatát.

A DIEGO fő termékcsoportjait a laminált padló, vízálló padló, szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A termékfilozófia része, hogy a magas minőségű termékeket elérhető áron, fix kollekciókban értékesíti. Évente két alkalommal változik a kollekció, így a tavaszi-nyári és az őszi-téli szezonra jelennek meg új termékek.

A DIEGO áruházakban ingyenes szaktanácsadással, és egy csésze finom kávéval várják a vásárlókat, illetve a lakberendezőket, belsőépítészeket, hogy megismerkedjenek kiváló minőségű, és kedvező árú termékeinkkel, melyekhez minden szükséges kiegészítő terméket is megtalálnak kínálatunkban.

A DIEGO folyamatosan keresi az új fejlesztéseket és technikai vívmányokat termékkörei tekintetében, így számos korszerű megoldással áll a vásárlók rendelkezésre. Emellett a környezetvédelem és a textilhulladékok újrahasznosítása is egyre fontosabb szerepet kap a cég életében.

A DIEGO sikereit különböző díjak is mutatják: több alkalommal is elnyerte már a „Superbrands”, „Magyar Brands”, „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjakat, valamint a Magyar Franchise Szövetség is rendszeresen elismerésben részesíti a DIEGO tevékenységét.

Diego

KÉPEK