DODO

DODO


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 70 358 7900
hello@dodo.hu

Tervezői kapcsolattartó: Birta Betti
+36 30 214 2116
betti@dodo.hu

Bemutatóterem:
H-1119 Budapest, Petzvál József utca 46-48.,
Galaxy irodaház földszint

facebook.com/dodo.magyarorszag
instagram.com/dodo.magyarorszag
youtube.com/c/dodomagyarorszag

www.dodo.hu

A DODO Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő lakberendezési áruháza. Hiszünk abban, hogy az otthon megteremtése az egyik legfontosabb dolog az életben, hiszen nem mindegy, milyen környezetbe érünk haza egy hosszú nap után!

Azért hoztuk létre a DODO bútorboltot, hogy magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi design bútorokat, lámpákat, és dekortárgyakat vezethessünk be a magyar piacra. Szeretnénk szembemenni azzal az iránnyal, hogy a design szó összeolvad a luxussal és szeretnénk elérhetővé tenni az igényes, egyedi lakberendezési tárgyakat egy szélesebb réteg számára.

Nálunk nem a profit az elsődleges cél, hanem hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk vásárlóinknak minden nap. Hisszük, hogy ha az ügyfeleinket mindig úgy kezeljük, ahogy mi is elvárnánk egy hasonló esetben, akkor az egészséges profit és a folyamatos növekedés elkerülhetetlen. Nem rövid távú tranzakciókban, hanem hosszú távú márkaépítésben és partnerségekben gondolkozunk!

És hogy miért érdemes minket választani?

  • Termékeinket olyan szemmel válogatjuk össze, hogy azok kiváló ár-érték arányúak legyenek, vagyis a vevőink és partnereink bármilyen költségvetésű projektbe találjanak nálunk egyedi, különleges darabokat.
  • Több mint 18 000 termékünk közül a raktáron lévőket akár 1-2 munkanapon belül ki tudjuk szállítani és akár össze is szereljük őket.
  • 20.000 Ft felett országszerte ingyenesen szállítjuk ki a termékeinket, illetve elállás esetén mi gondoskodunk a visszaszállításról, szintén ingyenesen.
  • Profi ügyfélszolgálatunk, értékesítőink és a partnereinknek dedikált kapcsolattartóink segítenek megoldani vevőink egyedi igényeit és proaktívan tájékoztatnak, hogy ne érjenek senkit meglepetések.
  • Természetesen nem ígérhetjük, hogy sohasem lesz semmilyen probléma egyetlen rendeléssel sem. Azt viszont megígérjük, hogy mindig itt leszünk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást! Nálunk nincsenek elhallgatott apróbetűs részek az elrejtett ÁSZF-ben. A hosszú távú bizalmi kapcsolat miatt nem célunk minden egyes megrendelést bármi áron megnyerni. Mi transzparensek vagyunk mindenben, például a várható szállítási időkkel, minőséggel, ajánlott felhasználással kapcsolatban is.

DODO bemutatóterem a XI. kerületben

2022 márciusában megnyitottunk első bemutatótermünket a Budapesten, a XI. kerületben, hogy ügyfeleink és partnereink most már testközelből is láthassák termékeinket.

Bútorboltunkban kínálatunk legnépszerűbb, legkeresettebb darabjait lehet megtekinteni közel 700 négyzetméteren. Több mint 1400 terméket rendeztünk 8+1 enteriőrbe, amelyek által bemutatjuk a közkedvelt lakberendezési stílusokat és a legújabb trendeket is. A masszív tömörfa, üveg és fém bútorok mellett kipróbálhatod az ágyakat, matracokat és ülőbútorokat is, illetve a különböző szöveteket, anyagokat, textúrákat is megtapogathatod. Piacterünkön azonnal elvihető dekorációkat, lakberendezési tárgyakat, konyhai kiegészítőket találsz, amiket magad számára vagy ajándék gyanánt is megvásárolhatsz.

H-1119 Budapest, Petzvál József utca 46-48., Galaxy irodaház földszint

Nyitvatartás:
Hétfő: Zárva
Kedd-szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: Zárva

DODO

TERMÉKEK

KÉPEK