EAART Gallery

EAART Gallery


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

Sztán Anikó +36 20 521 9506
Balogh Edina +36 30 954 6518

eartgallery@gmail.com

www.eaart.eu

Magunkról…
Két főből álló alkotóközösségünk digitális festészettel foglalkozik de kicsit másképp, mint ahogy azt eddig megszokhattuk. Megfordítottuk az alkotási folyamatot. Mi nem az általunk megálmodott képi világhoz keresünk azonos ízléssel, látásmóddal rendelkező műkedvelőket, hanem mások stílusához, egyéniségéhez álmodjuk meg az oda illő képi világot. Tesszük ezt pontosan azért, hogy a megrendelő otthona és az oda álmodott képi háttér, dekoráció teljesen összhangban legyen egymással.

Sajnos sokszor tapasztaljuk munkánk során, hogy a lakberendező által megtervezett gyönyörű, minőségi belső terek és bútorok nincsenek összhangban a falakra kihelyezett, jellemzően tömeggyártott, sablonos képekkel, sőt számtalanszor találkozunk szállodák, éttermek, közintézmények falán oda nem illő dekorációkkal, amelyek rontják a tervező vagy lakberendező által megálmodott összhatást.

Képtervezésünk során éppen ezért figyelembe vesszük nem csak a tervezett funkciót, az épített környezetet, de a belső kárpitok, kiegészítők színvilágát is. Ennek köszönhetően olyan képi világot tudunk megjeleníteni, amely úgy vonja magára a szemlélő figyelmét, hogy közben szervesen belesimul a környezetébe. Munkánkkal azt szeretnénk elérni, hogy ha valaki belép az Ön otthonába, irodájába vagy üzletébe, akkor a látvány maradandó esztétikai élményt nyújtson a számára.

Mi garantálja alkotásaink tartósságát, értékállóságát?
Az egyediség mellett számunkra nagyon fontos a minőség, ezért Giclée Fine Art nyomatokat alkalmazunk képeinken, amelyek alapját a magas minőségi igényeknek megfelelő giclée hordozó felületek (TECCO Photo medianok, vagy kiemelten magas pamuttartalmú, sűrű szövésű vásznak) és a speciális festékek kombinációja (fade-free tinták) biztosítja. Nyomataink képminősége kiemelkedően magas, amely köszönhető a magas színgazdagságnak és a gazdag színtónusoknak. A kész nyomatok alkalmasak galériákban, múzeumokban történő kiállításokra, amelyhez a nemzetközi szabványok által meghatározott legszigorúbb öregedésgátló és fényérzékenységi kritériumoknak, valamint nemzetközi szabványok által meghatározott feltételeknek kell megfelelniük. Ezeket a követelményeket a híres és független Wilhelm Imaging Research Institute tanúsítja. Így az általunk alkalmazott technológiának köszönhetően képeink minősége akár 100 évig is megmarad.

Ha a minőség és egyediség fontos az Ön számára akkor keresse csapatunkat! Ajánljuk magunkat, próbálja ki kreativitásunkat!

EAART Gallery

KÉPEK