Fűtőfólia – Toma Family Mobil Kft.

Fűtőfólia – Toma Family Mobil Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 20 400 7400
info@futofolia.hu

Bemutatóterem:
H-1138, Budapest, Úszódaru u. 10. 1/12.
H-P: 10:00-17:00 (igény esetén akár esti órákban is)
Szombat: előre egyeztetés szükséges

facebook.com/intelligensfutofolia
instagram.com/futofolia

youtube.com/c/IntelligensInfrafűtésFűtőfólia

blog: futofolia.hu/hirek

www.futofolia.hu

Miért a Fűtőfólia?

Több, mint 10 év tapasztalat, 4000 kivitelezés Európa szerte, eddig több mint 20.000 négyzetméter telepített fólia – ez a Fűtőfólia számokban.

Ez az egyetlen cég ma Magyarországon, aki a harmadik generációs, intelligens fűtőfóliát forgalmazza, mely nem okoz túlmelegedést, balesetveszélyt és hideg felületeket. De nem csak emiatt számít piacvezetőnek, a számok mögött egyéb értékek is rejlenek.

Fontosak számukra a visszajelzések, ezért HR-es szakembereik kérdőívek és interjúk segítségével rendszeresen számontartják az együttműködő partnereik véleményét. „Ezek alapján cégünk egyik legfontosabb erénye a megbízhatóság, valamint a cégvezetőre és a minden munkatársunkra jellemző segítőkészség és magas szintű szakmai felkészültség.”

A Fűtőfóliánál alapvetés, hogy a munkafolyamatok szakszerűen, egyénre szabva és jól szervezetten haladjanak. Ez vonatkozik a konzultációkra, helyszíni felmérésekre, a tervek elkészítésére, a felhasználandó anyagok biztosítására és a kivitelezés egészére egyaránt. „Mindegy, hogy a munkafolyamok egy részét vagy a teljes területet illetően zajlik-e az együttműködés, mi minden esetben segítünk, s nem engedjük el a vállalkozások kezét. Törekszünk a bizalom kiépítésére szakmailag és emberileg egyaránt” – avat be Tóth Tamás, a cég ügyvezetője, aki a Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség elnöke is egyben.

Fűtőfólia – Toma Family Mobil Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK